Hirdetés
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
djnice
veterán
válasz
deminos
üzenetére
Sajnálom, tegnap voltam vendégségben és az egyik ismerősnek nagyon megtetszett a No.1 S6, így meg is vette, szóval már nincs nálam a készülék. Amit eltudok mondani nagy vonalakban, hogy nagyon jól össze van rakva, 1:1 S4, a kijelzője is gyönyörű, a hangszórója és a mikrofonja hibátlan, az akksija egész napos nyomkodás után 43%-ra merült le. Szóval a kameráján kívül minden jó rajta, ajánlott kategória. Nincsenek már meg a képek és a videók amit a készülékkel készítettem, mert annyira rosszak, hogy letöröltem őket. Lényegében nem csak hogy vízfestmény hatású az egész kép, hanem nem is éles sehol, mintha nem tudna rendesen fókuszálni (a kijelzőn megnézve ez nem látszik, csak ha ránagyítok vagy PC-n).
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 5G 12/256GB Kártya-független,12 Hónap Garancia,Bontatlan
- Apple iPhone 16e 128GB Fehér Színben Kártya-független,12 Hónap Garancia,Bontatlan
- IPhone 15 Pro Max !! 512 GB !! Natur Titan
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen , 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 Pro (256 GB) (rendelhető)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3127
- LED Happy Birthday felirat USB áramforrás / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi