- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Az Amiga 1200-at is megcsapta a feltámadás szele
- OLED monitor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
chab7
addikt
Ezért vagyok kiváncsi elfogulatlan véleményre, mert a Sony-t most megkapnám 35e-ért, ami akárhogy mondják nincs túlárazva. Előfizetői hűséget pedig mindenképp vállalok, mert a Lenovo esetén sem maradnék meg a mostani drága csomagomban, hiszen hiába nem köt semmi, sokat kell fizessek érte, már rég benne vagyok.
Váltással meg kapok olyat amiben dupla annyi a beszélgetési idő és 5x annyi az internet keret. Akkor meg miről beszélünk, váltanom muszáj. Tehát ilyen módon a két készülék nekem egy árban van, ez tehát nem szempont.
A paraméterek közt van szempont, hogy nagy akksi, ips kijelző kontra sok minden... felsoroltam már.Köszönöm az eddigi válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- E-roller topik
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltők
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H410M i3 10100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman ZM-T7 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest