-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Feri85
csendes tag
válasz
NivoSzaki #2744 üzenetére
Sajnos normális minőségű képet egyelőre nem tudok csinálni a kijelzőről (nincs mivel), de holnap lehet rá tudom venni haverom, hogy csináljunk pár képet a 3GS-ével (
).
Talán azon látható, hogy nincs látható pixel.Üzemidőről szintén nem tudok mit mondani még, kell egy pár nap mire beáll.
Illetve még annyit hozzáfűznék, hogy azok amit nem említettem ( wifi, bt, stb ) minden különösebb pozitív vagy negatív előjel nélkül működnek.
2745:
Én a mix_shop-ból (nem tudom mennyire reklám) rendeltem, 3 levelembe került, hogy elismerjék épp nincs raktáron és egyébként is hiánycikk...
Miután kilátásba helyeztem paypal dispute-ot csak kiderült, előtte elöszerettel ígérgették hogy még két nap.
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen processzort vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nintendo Switch 2
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- The First Berserker: Khazan
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged