-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrofon
veterán
válasz
Dominó85 #17816 üzenetére
Ezt én sem értem! A Lenovo A789 fórumát magam készítettem az alábbi módon:
Ezen az oldalon van egy link jobbra fent: "új fórumtéma nyitása..." Erre rákattintottam, megadtam az adatokat és kész.Azt nem értem, hogy közületek G3 tulajok közül, miért nem csinálta még meg senki?!
Mondjuk egy dologra, nem jöttem rá. Hogyan tudnám szerkeszteni az első hsz-t. Pedig én írtam....
szerk: lehet, hogy már tárgytalan.... hiszen többen is csináltak már G3 fórumot....
-
válasz
Dominó85 #17816 üzenetére
Szerintem semmi akadálya (jól gondolom?), hogy egy jó első hozzászólással nyiss egy témát neki!
Sok G3 tulaj van, megérdemli a külön topikot, ráadásul sokkal könnyebb lenne keresni a hozzá tartozó infókat egy speciálisan neki kifejleszett helyen!
Lehetőség szerint nem blog legyen, mert abban nem lehet keresni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- LEGO klub
- Renault, Dacia topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- TCL LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- iPad topik
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged