- OLED TV topic
- Autós kamerák
- Gamepad
- Apple MacBook
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen processzort vegyek?
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
barobag
csendes tag
válasz
miklosandras #1703 üzenetére
Szia MIKLOSANDRAS és NOVICSOK!
Köszi a segítséget, valahogy visszakínlódtam a 2.3.6-ot, IMEI helyreállítás OK. Egyébként a 2 kártyához 1 db IMEI szám tartozik, csak be kell jelölni a dual sim módot, és akkor mindkettőnél ugyanazt a számot használja, de működik.
Most egy darabig biztos nem nyúlok hozzá a frissítésekhez, ez jó tanulópénz volt, kezdhettem mindent előröl, jó meló lesz (volt). Egyébként örülök hogy MIKLOSANDRAS-nak eszébe jutott egy helyre összemerni a frissítéseket, csak annyi kiegészítést tennék hogy a frissen tartás is jó lenne (mármint hogy megköszönjük ha a továbbiakban az újakat is hozzárakod) illetve röviden esetleg hogy melyik mire való (marketfix stb, csak az ami nem egyértelmű) - mondjuk a hurkáknak mint amilyenek vagyunk egy páran, és itt elnézést kérek a profiktól, mindenki sorolja be magát a megfelelő helyre
Azért még érdekelne, hogy a 4.0 verzió számítógéppel történő összekötéséről (mármint, hogy nem viszi át a másolandó fájlokat könyvtárból könyvtárba) mi a meglátásotok, egyáltalán miért olyan olyan káoszos a fájlrendszer, vagy itt is csak az látszódik, hogy artista vagyok a témához.
Novicsoktól továbbra is várom a 2450 mAh akkuról alkotott véleményét. Valamint neki is címzem a fentiekben leírtakat "a frissen tartás is jó lenne (mármint hogy megköszönjük ha a továbbiakban az újakat is hozzárakod".
Még egyszer köszi az okosságokat, remélem egyszer én is eljutok oda, hogy tanácsokkal tudom segíteni az új ZOPO zp100 tulajokat. -
oris
aktív tag
válasz
miklosandras #1703 üzenetére
Csak az érdekesség kedvéért... hogyan kell átállítani angolra?
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- AI tervezheti az Apple chipeket
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- OLED TV topic
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest