-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyesz.
őstag
válasz
hevizms #16991 üzenetére
Itt ugye ezt írják: "Kamera geht, Probleme bei Panoramabildern, PhotoSphere funktioniert aktuell nicht."
Tehát a kamera működik, a parorámaképpel vannak bajok, ahogy Te is írtad, illetve maga a PhotoSphere nem megy. Ez magára a telefonra közvetlenül felmásolható PhotoSphere csomagra vonatkozik.
Amire konkrétan én gondoltam az az ebben a bejegyzésben szereplő kamera kiegészítés.Domino85: Próbáld ki. Mentsd le system/apk/Camera.apk-t, illetve a system/lib és system/lib/hw mappákban a cserélendő .so fájlokat. Utána másold a helyükre az újakat és add meg a szükséges jogokat Android Commanderrel vagy Root Explorerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2159
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest