- Alacsony profilú, madzagmentes klaviatúrák jöttek a Razer színeiben
- ASUS ROG csúcslap érkezett, ezúttal a "lopakodó" fajtából
- Átvette a DRAM-piac trónját az SK Hynix a Samsungtól
- Pénztárcabarát, ugyanakkor trendi mikrotorony jött a Jonsbótól
- A Linux támogatását vágja meg leginkább az Intel leépítése
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MAC72
tag
válasz
hevizms #14891 üzenetére
A fekvő nyitott hasú robot hasán lévő piros felkiáltójeles háromszög normális jelenség,
vagy valami komoly hibát jelent?Belépve a recovery menübe a backup user data menüpontba lépve tudom gondolom
lementeni a mostani állapotot, adatokat.
Ha ezt megtenném (mert szeretném), akkor ezeket az adatokat az általam beletett 8 gigás SD-re
fogja menteni alapból, vagy ezt nekem kell meghatározni?
Logikusnak tűnik, hogy egy külső adattárolóra kell menteni.
Sajnos tényleg semmi gyakorlatom nincs ebben.
Esetleg az SD kártyán mappát is létre kell hoznom neki, vagy minden automatikus.
Szóval a lényeg, hogy el tudom rontani, vagy rém egyszerű a dolog?A gyári romnak utánanézek. Valahol csak be lehet szerezni.
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 11 64GB gyári független purple új akku megkímélt
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Fekete Színben,6 Hónap Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Motorola Edge 60 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest