Hirdetés
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
citkar
addikt
Voltam Vodánál is B20 nélküli készülékkel és másfél éve lassan egy T-snél vagyok. Általában ott a 4G a mobil kijelzőjén, nagy vagy kis városban egyaránt van 4G. Kétségtelen, hogy, előfordul, kirándulás során egy település szélén nincs internetem, míg pár utcával beljebb a központ felé már van 3 vagy 4G. Aki épp olyan helyen lakik, ahol csak azzal érhető el internet megérzi a különbséget és neki javasolt, másoknak felesleges. Még a Vodánál rosszabb T-snél sem jelent problémát, akkor sem ha mobilinternettel működő GPS-t használok az országban. Igaz, én nem kapok sokkot, ha egy település szélén megállok egy termálfürdőnél és ott nincs mobilinternetem, míg más sipítozik, mert nem tudja feltolni azonnal a képét a netre. Sőt, egy ismerősöm kis település szélén lakik, ott sincs jó térerő (ott GSM is gyenge, telefonálni sem lehet), de valahogy sosem jelent problémát (nyilván valakinek igen. Nem azt mondom, hogy nincs különbség lefedettség terén, de B20 nélkül is ki lehet használni egy mobiltelefon képességeit. Egyszerűen mérlegelje a vásárló mire is van szüksége.
Facebook(/net)függő ismerőseimnek nyilván én is B20-as készüléket javaslok, szüleimnek meg a nélküli is tökéletes.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hamarosan érkezik az Atomic Heart utolsó DLC-je
- Milyen egeret válasszak?
- Formula-1
- SONY LCD és LED TV-k
- Postal: Bullet Paradise - A játék amit bejelentettek, majd el is kaszáltak
- Renault, Dacia topik
- iPhone topik
- Android felhasználók OFF topikja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- G.SKILL Trident Z RGB 32GB (2x16GB) DDR4 4800MHz
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3885, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB ZALMAN Z1 Plus Cooler Master750W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest