Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Videós, mozgóképes topik
- Projektor topic
- OLED TV topic
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen SSD-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Primary92
senior tag
válasz
punky10 #136046 üzenetére
Nem tűnik rossznak ez a BV8000 Pro, ha tudja azt, mint a BV6000, akkor elég brutális lehet, csak csúnya.
Az Ulefone Armour 2 jött még szembe, illetve a Doogee S60. ezekről mi a vélemény.
Az Ulefone tűnne a legpraktikusabbnak, de elég gyalázatos a kamerája. A Doogee-ben meg nagy az akksi, és jobb a kamera, de legalább bumfordi.Egyébként a snapdragon és a mediatek között mi a lényegi különbség? Milyen előnyöm vagy hátrányom lehet?
Egyébként AGM X1-em van, csak szerintem kitörtem az USB csatlakozót belőle (leesett töltés közben). Egyébként jól bírta az eséseket. Megpróbálom megcsinálni, de szerintem lecserélem.
Az A8 elég jó kis telefon, felraktam rá a Lineage OS-t, nagyon jól használható, de nekem jól esne az FHD kijelző, illetve nem túl combos az akksi és a kamera sem acélos.
[ Módosította: radi8tor ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Dobja a SIM foglalatot az iPhone Európában?
- Vizsgálat indult, a Meta chatbot gyerekekkel folytatott romantikus beszélgetést
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Napelem
- Formula-1
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- új iPhone 16 Pro 256GB desert titanium sivatagszínű titán független Apple 1 év garancia adapter
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új iPhone 16e 128GB white fehér független 1 év Apple garancia
- iPhone 15Pro 128 GB titánkék 92% akku
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3363
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E752 - i5-3GEN I 8GB I 320-500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest