-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
beg
veterán
válasz
svgyula
üzenetére
Dual standby, mindkét sim át van irányítva a másikra és minndkettőn be van kapcsolva a hívás közbeni jelzés. 1-es simen telefonálok, kettesről átjön a hívás, pittyen és látom ki keres. Ugyanez fordítva. Ha a másik hívás fontos, átteszem tartásba az elsőt vagy lerakom és felveszem a másikat.
Díja van az átirányításnak? Igen. De nem annyi amennyi amennyi egy épkézláb dual active felára. Céges sim-nél meg amúgy sem én fizetem.
Én ezért nem látom létjogosultságát a dual active telefonnak.
-
válasz
svgyula
üzenetére
Nekem szerencsére több főnököm is van, tehát ha az egyik hív és foglalt vagyok, akkor nyugodtan tudom azt mondani, hogy éppen a másik főnököm hívott, vele beszéltem

Arról nem is beszélve, hogy lehetetlenség olyan elvárást állítani a munkavállaló felé, hogy mindig elérhetőnek kell lennie és híváskor azonnal köteles felvenni a telefont, mert mi van akkor, ha hív a főnök, de éppen nem képtelen vagyok felvenni a telefont.
Na mindegy, mindenki olyan kommunikációs stratégiát követ, amilyet tud

Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 100% Akkumulátor
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I HDMI I W10 I CAM I Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest