Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nyárbúcsúztató hardvermix
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Már az 1,4 nm-es eljárására koncentrál a TSMC
- Mini-ITX
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ájvé
veterán
Hát én jártam így, Defy-t vittem volna szervizbe, kapásból kérdezte hogy moddolt-e, mondtam igen, mondta úgy biztos visszadobják. Persze nem tudtam visszaállítani, kijelző hibánál elég nehéz. Mellesleg újabb telefonoknál úgy tudom teljes log van vagyis egyszer rootoltad akkor látni fogják hiába állítod vissza.
Nem csinálnak vele semmit, hiába hardveres probléma, úgymond nem vállalják a garanciát nem rendeltetésszerű használat miatt, de nézz meg egy ÁSZF-et, abból biztos kiderül.
Xiaominál is van garancia vesztés ha rootolés következtében történik a hiba (pl módosított ROM kerül fel és sikerül téglásítani), de más esetben nincs garancia vesztés, persze elvileg mivel itthon a Wayteq forgalmazza, ők ettől eltérhetnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Be Quiet! Silent Base 601 850W
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest