Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Megreformálja az otthoni AI-t a Framework Desktop
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pmikloska
aktív tag
válasz
orkester #12741 üzenetére
Közérdekű!
Oké, ha még jön pár ilyen vélemény, akkor én bele sem teszem a címet az első hsz.be.
Korábban kérdeztem, hogy a rootolásos, romcserés részt nem kéne-e kicsit jobbá tenni, mert én pl. nem vagyok megelégedve vele. Nézzétek meg pl. a ZTE Grand X IN mélyvíz első hsz.ét. Abból mit vehetünk át?
Egy javaslat jött a GPS és Play helyrehozására, észben tartom, és azt mindenképpen bele fogom tenni, de a többi dologról is írjatok! Korábban simán átsiklottatok a kérdésemen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Bibliai bőség a Tesla negyedik mestertervében
- Megreformálja az otthoni AI-t a Framework Desktop
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Xbox tulajok OFF topicja
- iPhone topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS 560M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3316
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 256GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest