Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kompakt vízhűtés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soká
senior tag
válasz
Graphics
üzenetére
01andris:
hát, látod, te az ellenkezőjét mondod, mint ami a tesztben írnak. Mit gondoljon ilyenkor a halandó?
Én csak örülnék, ha a te véleményed lenne a mérvadóbb. Abban a tesztben persze az iPhone 6-hoz hasonlították, szóval lehet, hogy csak ahhoz képest gyenge a hangja... De majd Duliee is mond valamit.trouble:
Valószínűleg nem az analóg jellel van gond, hanem a belső hangszóró a gyengécske. De mit is várhat az ember egy körömnyi hangszórótól? Nekem már az csoda, hogy egyáltalán szól valahogy. Szóval, fülessel biztosan jobb az eredmény. de reméljük 01andrisnak van igaza. Én a gyerekeimnek nézegetek telfont és náluk azért számít, hogy egymás között zümmögtetik a kütyüjeiket. Én meg fogom a fejem, mert ennél még a Sokol rádió is jobban szólt 40 éve. Ha valamiben történt visszalépés ebben a fene nagy fejlődésben, akkor az éppen a zenehallgatás minőségének romlása. (Úgy általában értem a telefonok világára)Duliee:
Mióta az UleFon Parist úgy lehúzta itt egy tesztelő, azóta még inkább látom, hogy apróságokon múlnak egy teszt konklúziói. Annak a telefonnak is jók voltak a paraméterei, a tulajok dicsérgették, aztán mégis ember legyen a talpán, aki olyat mer venni tesztolvasás után... Ezzel az erővel akár az InFocusról is kiderülhet, hogy nyomja valami vezeték a panelt, hogy ledob a hálózatról, valami nincs jól optimalizálva...stb.
"Kamera alkalmazas pl nagyon sok hasznos funkciot tud."
Hát, majd kíváncsi vagyok milyen képeket lősz, mert a német tesztben az volt az érzésem, hogy mindent sárgába húz. Ami szoftveresen javítható lenne véleményem szerint. ?Mert a rajzolata nem tragikus. Az, hogy fényszegény környezetben gyengus, az ennyi pénzért bocsánatos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Becsszó, még mindig készül a Half-Life 3!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mobil flották
- Filmvilág
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD Strix RTX 2070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- magyar billentyűzet - 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Én csak örülnék, ha a te véleményed lenne a mérvadóbb. Abban a tesztben persze az iPhone 6-hoz hasonlították, szóval lehet, hogy csak ahhoz képest gyenge a hangja... De majd Duliee is mond valamit.