-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FNZ
őstag
válasz
Hugo85 #118882 üzenetére
hali!
írtam egy levelet az itthoni lg-nek a g4 dual telefonnal kapcsolatosan és ezt a választ kaptam:
"Köszönjük, hogy levelével ügyfélszolgálatunkat megkereste.Az Ön által keresett készüléket a G4 Dual H818P-t, az LG Electronics Magyar Kft nem forgalmazta Magyarországon. Ez a készülék a pl. Fülöp szigeteken került forgalomba, ezért ha ezt Magyarországon megvásárolja, az mindenképpen un. "szürkeimportból" kerül kereskedelmi forgalomba.
Müködhet az LTE B20 hálózaton, de sajnos erről hivatalos információnk nincs.
Mellékelem Önnek a linket, az LG honlapjáról, a készülék leírásáról.
http://www.lg.com/ph/mobile-phones/lg-H818P
És mivel nem Európai kiadású a készülék, így a szervizelés sem megoldott, ezt csak a vásárlás helyén tudja intézni.
Remélem tudtam Önnek segíteni"
-
FNZ
őstag
válasz
Hugo85 #118882 üzenetére
hali!
kíváncsi vagyok, honnan szerzed be és mennyiért, mert én is ilyet néztem asszonynak.
beszéltem egy lg-s fickóval és azt mondja, hogy hivatalosan nincsen leírva, hogy van benne b20, de majd rákérdez a központban. sok helyen írják, hogy van benne, sok helyen írják, hogy nincsen benne.
mivel vodás a kártyánk, ezért jó lenne a b20.ha megveszed, kíváncsi leszek rá és szerintem sokak!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BestBuy topik
- Matematika topic
- Tőzsde és gazdaság
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen TV-t vegyek?
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Garmin Fenix 8 Amoled 51mm Sapphire Carbon Gray DLC - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged