Hirdetés
- T Tablet 2 5G - megkopott magenta
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- Szupermagos dizájnnal kísérletezik az Intel
- Milyen alaplapot vegyek?
- Olcsó, jól szellőző mikrotoronnyal jelentkezett a DeepCool
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Acer notebook topic
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gipsztigris
addikt
válasz
hevizms #117810 üzenetére
Egyetlen reagálás még ebben a témában, aztán megkérem a topikgazdát, hogy törölje a hozzászólásaimat....ebben a témában. Még mielőtt örülni kezdenél.
Bizony a feltett kérdésre válaszoltam, a magam módján egy kérdéssel.
Feltett kérdés:
Kamera fronton nem alkotott valamelyik kínai csodát?
Csak a xiaomikat követem,ott olyan óriási előrelépés nincs.Válasz (a magam módján):
Milyen előrelépésre gondolsz? Egy gombostűfej méretű nyíláson bejutó fényből értékelhető fényképet csinálni?.......Erre kezdte a zájfonozást, amitől kinyílt a bicska a zsebemben. Épp eleget viaskodom a családban is, hogy azt a szutykot egyszer s mindenkorra el kellene felejteni mindenkinek akinek egy csöpp esze van. Sajnos a saját bőrömön tapasztalom, hogy az emberek jelentős hányadának elegendő egy "mások által jónak mondott" kamera, osztjónapot!
Biztos rossz napom volt, lehetett volna kevésbé szarkasztikusan fogalmaznom, de nem tettem! A kollégának pedig lehetett volna nem ájfonozni, és akkor nem szabadulnak el a lovak!Ennyi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung U28E590DS 60Hz 4K TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest