Hirdetés
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyikhuszar
tag
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Összességében nekem valahogy nem adja. Gyenge kamera (van normális fényképezőm is, de ugye az nem mindig van kéznél), gyenge akksi, fényszegény kijelző, bekapcsoló gomb felül van. Az ára viszont már elég jó.
Ami miatt ezeken kívül jobb a mate 7: ujjlenyomat olvasó (szerintem jobb, mint a kódok meg egyebek), szebb, fém, nagyobb kijelző, sokkal jobb akksi. Viszont továbbra is úgy látom, hogy csak arany színű van, ami szerintem ronda, illetve drága is.
Új hozzászólás Aktív témák
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- BestBuy topik
- Bemutatkozott a Snapdragon 8 Gen 5
- Kompakt vízhűtés
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Windows 11
- Milyen TV-t vegyek?
- Android szakmai topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 16 Pro 256GB natural titanium natúr titán független Apple garancia
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple garancia ajándék Pitaka
- újszerű iPhone Air 256GB space black asztrofekete független Apple 3 év garancia
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LED Happy Birthday felirat USB áramforrás / 12 hó jótállás
- iPhone 13 Pro Max emelt kapacitású 4790mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3684, 100% Akkumulátor
- 24 GB-os RTX 3090 OEM
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest