Hirdetés
- Milyen alaplapot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Szupermagos dizájnnal kísérletezik az Intel
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Amazon Fire TV stick/box
- Apple MacBook
- Olcsó, jól szellőző mikrotoronnyal jelentkezett a DeepCool
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
iMaverick
addikt
Érdemes lehet még az Elephone hivatalos fórumán is nézelődni... Én Elephone P4000 tulajdonosként egyelőre nem vagyok hanyatt esve a gyártói support-tól. Eddig egy javított rom került ki, bár a gyáritól nem tudom, mennyivel lett jobb, lévén azt kb. 10 percig használtam, aztán még mielőtt nagyon belaknám, gyorsan felraktam az újat. (Az meg, hogy eddig "csak" 1 rom jött, igazából nem biztos, hogy nagyon mérvadó, hisz maga a telefon típus is valahogy a nyáron lett elérhető a boltokban, ráadásul ez az alsó-középkagóriában versenyzik, szóval nagy supportja gondolom nem is lesz.)
A készülék maga jól összerakott, bár nagyon érződik a műanyag használata. Ráadásul nem találtam rá szilikon tokot sem, az meg kellene...
Szoftveresen alapvetően nincs gond. Igazából amit gondnak látok, az a neten utána olvasva az 5-ös droid hibája lehet: az otthoni wifi hatósugarából kimenve, majd vissza, nem tud IP címet kérni magának, ezáltal nincs is net rajta. Ha kikapcsolom, majd vissza a wifi-t, akkor működik tovább.
szerk: mondjuk az más kérdés, hogy Te az M2-vel szemezel, arról értelem szerűen nem tudok nyilatkozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile 2
- Milyen alaplapot vegyek?
- Router gondok
- Windows 10
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One mobilszolgáltatások
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Proarcher99 részére ! Apple iPhone 16 Pro + AirPods Pro 2 Újszerű állapotban
- Apple iPhone SE 2022 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung S21 5G megkímélt jó állapotban.
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással / gyári tartozékokkal
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Seagate Exos X18 16TB SAS merevlemez
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest