- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- Canon EOS DSLR topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CoolBoy323
nagyúr
nos nem bírok magammal, kell egy ilyen csoda telefon nekem
segítenétek, hogy melyiket is vegyem?!
igényeim:
keret: 40k környéke (nem baj, ha olcsóbbde ha 45k-ért van sokkal jobb, meggondolom...) 170USD környéke
kijelző: minél kisebb! de ahogy látom 4,5 alatt kb nincs sok minden :/ Motorola Defynél nem rosszabb pixel/képméret arány (PPI)
4 mag, 1gb ram minimum
jó akksi (üzemidő)Lenovo A820, THL W100 amiket én így hirtelen néztem, meg amiket itt ajánlani szoktatok...
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
osztraksajt #28076 üzenetére
pedig már átnyálaztam, de nem találtam
bocsánat, pedig én sem szeretem más topikokban az ilyen hülyéket, mint most én voltam
tehát ha jól értelmezem, akkor lehet, h nem kell semmit fizetni utána, de ha peches vagyok, akkor +ÁFA... erről számlát lehet kérni?
-
CoolBoy323
nagyúr
ez a vámolásos dolog hogy működik?
pl: van egy telefon 100dodóért... jön rá gondolom a szállítási költség... és a vám is? de az csak akkor, ha "elkapják"? az mennyi pénz, és hogy fizetendő?
-
CoolBoy323
nagyúr
hol tudnék utánaolvasni ezeknek a rendelős dolgoknak? hogy honnan, mennyiért lehet rendelni, mit meg ilyeneket...
nem tudom, h itt kell-e kérdezősködni, így inkább csak tapogatózom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 128B Pink Gold. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP388
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP398
- Újszerű Xiaomi 13T 8GB+256GB 1 év Garanciával!
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest