- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- iPad topik
- Steam Deck
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyesz.
őstag
-
Sanyesz.
őstag
Gyerekek! Dobjon valaki egy normális MTK droid tools linket. Vagy a NOD "érti félre" vagy tényleg trójais, amit találtam.
Eddig fel sem tűnt, hogy a G3 két IMEI száma egyforma. Ez így normális, mert a működéssel nincs baj? -
Sanyesz.
őstag
válasz
lexjani #11482 üzenetére
A pénzed nem vész el, legfeljebb más birtokolja...
De komolyra fordítva a szót: Az első hsz-ben fel van sorolva több olyan kínai bolt, ahonnan már a fórumtársak rendeltek. Másrészt a PayPal-os fizetés a legbiztonságosabb, mert van lehetőség jogorvoslata.
Olyat, aki "megunta" a V970-et, szerintem nem találsz. -
Sanyesz.
őstag
Nem tudom, volt-e már szó róla, de most tettem fel az itt hivatkozott hivatalos ROM frissítést a G3-ra.
Pár perc alatt fent van, de utána alapból kínai nyelvű lesz a telefon. Ez a nyelv sosem volt erősségem
, de végül is könnyen visszaállítható angolra. Viszont egy "szűz" telefont kapunk, ergo vissza kell rá tölteni az előzőleg lementett csomagot (kontaktok, SMS, egyebek). Egy-két kínai app is benne van a ROM-ban.
-
Sanyesz.
őstag
Ma összepárosítottam G3-at a kocsi gyári kihangosítójával és szépen műxik. A BT audio is üzemel, amit az E52 nem szeretett.
-
Sanyesz.
őstag
válasz
MotorBoy79 #11088 üzenetére
Nekem két SIM-mel, 32GB-os Class 6-os kártyával, töltőn 5231 pont lett.
-
Sanyesz.
őstag
Hmmm. Tegnap este csak szenvedtem vele. Írtam is, hogy az E52-ről nem tudtam átmásolni a kontaktokat a G3-ra. Kimentettem CSV-be, letöltöttem a G3-ra egy kis progit, ami ebből fel tudná olvasni, de fájlt nem sikerült átvarázsolni.
Ugyanis az USB kapcsolatot nem tudom használni, mert ugyan két meghajtót is feltesz a PC-re (gondolom a belső memória és az SD kártya), egyikhez sem lehet hozzáférni. Driver-ről meg nem tudok, hogy lenne.
Ma este futok még egy kört. Ha elmegy a kedvem, akkor lesz egy eladó G3. -
-
Sanyesz.
őstag
válasz
cappa72 #10931 üzenetére
A tab-on 4.1 JB android van, az kifejezetten szereti az NTFS-t, jobban mint a Linux házi formátumát.
Most egyelőre visszaálltam az E52-re. Holnap újabb kört futok a G3-mal, de elég szomorú, hogy egy este nem volt elég "belakni".Lehet, kihasználom minapi felajánlásodat...
-
Sanyesz.
őstag
válasz
szpali #10924 üzenetére
Tudná az E52 is, de G3 felé nem megy. Látják egymást, csak éppen ez a funkció nem műxik.
Lementettem CSV-be az E52-ről, de nem tudom átvarázsolni a G3. USB-n két meghajtót teszt fel, de egyik sem érhető el. Beletettem a tab-ból egy 32 GB-os micro SD-t NTSF-re formázva, az sem tetszik neki. -
Sanyesz.
őstag
Adott egy kérdés: hogyan tudom átmásolni a Nokia E52-n levő névjegyzéket a G3-ra?
-
Sanyesz.
őstag
Uraim! A G3 WiFi-je "n"-es. Most teszteltem.
-
Sanyesz.
őstag
Sajnos, most dolgozom, így nem érek rá vele foglalkozni, de este talán több időm lesz. Egyébként fekete színben jött (akkor csak ez volt) és én még nem kaptam hozzá szilikon tokot, mert éppen másnaptól jelent meg a Minideal-nél.
De mondjuk, ha citromsárgát adtak volna hozzá, annak nem is nagyon örültem volna. -
Sanyesz.
őstag
No, ma megkaptam Singpost-tal a fekete G3-at a Minideal-től. Szűk 2 két hét alatt itt volt.
-
Sanyesz.
őstag
Ha a G3-ra gondolsz, akkor van ennél "barátibb" ár is. Pl. Minideal.net
-
Sanyesz.
őstag
válasz
MotorBoy79 #10503 üzenetére
Köszi a képeket és az "arányosítást".
Az a baj, hogy még ide sem ért a posta (a francba!) a G3-mal, de első blikkre azt látom, hogy ez a telefon nekem valszeg egy kicsit nagy lesz.Most már tényleg nagyon várom, hogy a kezembe vehessem.
-
Sanyesz.
őstag
Nem hiszem, hogy itt bárki úgy aposztrofálná a G3-at, mint "csúcsmodell". Fogalmazzunk úgy, hogy új modell és ár/érték arányban a bevezetőára nagyon jó volt. A baj az, hogy ennyiért nagyon keveseknek sikerült megvenni. A többség a mostani 200-230$ körüli áron jut hozzá.
Személy szerint engem az sem érdekel, ha "csak" g-s a wifije. A kamera része még ennél is jobban hidegen hagy. Én telefont akartam venni, nem fényképezőgépet. Az van kettő igazi.
Alaposan túl van ez a dolog misztifikálva. A G3 egy telefon a sok közül. -
Sanyesz.
őstag
válasz
MotorBoy79 #9926 üzenetére
Megmondom őszintén, hogy én sajnáltam rá a DHL-es felárat (34,57$). Én is 31-én rendeltem meg, de nyilván a futár gyorsabb, mint a sima posta.
Mire végre kapni lehetett a G3-at, szépen fel is vitték az árát.Motorboy 79: Volt "felára" a kütyünek?
-
Sanyesz.
őstag
válasz
Sanyesz. #9912 üzenetére
Most látom, hogy a FastCardTech-en "in stock" az Umi X1, bár a "Free shipping" megszűnt.
-
Sanyesz.
őstag
Beért az országba a G3.
2012.11.06
09:55
Küldemény információ:
Küldemény vám elé állítva / Item presented to customs -
Sanyesz.
őstag
A HTC-t itt már tesztelték. Egy dolog szól ellene, hogy "csak" egymagos. Egyébként, mint márka teljesen korrekt. Ha itthon veszed természetesen magyar nyelv és garancia adott. A másik kütyüt nem ismerem. Esetleg nézd meg az Alcatel OT-997D-t. Az kétmagos és van itt topikja.
-
Sanyesz.
őstag
Hát igen. Én sem keresek vissza itt, mert macerás. Ha jól emlékszem ez az a link.
-
-
Sanyesz.
őstag
No, ma reggel visszajött Wang úrtól, illetve a PayPal-tól a 186$ hiánytalanul
. Eredeti forintösszeggel.
Lezártuk az ügyet a hoo...-val. -
Sanyesz.
őstag
Én éppen most töltöttem le azt a csodálatos kínai alkalmazást, amivel rootolni lehet. Alig 29 MB, de jó egy óra alatt vánszorgott le.
Van hozzá leírás is, csak még nincs mit rootolni. -
Sanyesz.
őstag
válasz
chinaminman #9248 üzenetére
Mert a helyi szolgáltató "nem fogadja be" az eredeti IMEI számot. Általában Franciaországra szokott ez érvényes lenni. Remélem nálunk nem lesz jellemző.
-
Sanyesz.
őstag
-
Sanyesz.
őstag
válasz
hevizms #9197 üzenetére
Ajaj. Én tegnap délelőtt jártam ugyanitt és akkor már "In stock" állapotú volt a G3. On-line rákérdeztem, hogy valóban van raktáron? Azt írta vissza "valaki", hogy igen. Utána még azt is hozzátette, hogy 5 darab érhető el.
Kérdeztem, hogyha most megrendelem, akkor jut?
Mi mást írt volna, mint azt, hogy természetesen, rendeljem csak meg.Megrendeltem.
De minden meggyőződés nélkül. Megfogadtam, ha a hoo... után ez is kamu vagy átverés lesz, többet soha nem rendelek telefont Kínából.
Ha lesz fejlemény, beszámolok róla.Szerk.: Az a nagyon gyanús, hogy még mindig "In stock". Kizárt dolognak tartom, hogy még nem fogyott el, az állításuk szerinti 5 darab.
-
Sanyesz.
őstag
Gyerekek! A G3 végül is "tud" magyarul? Ha jól látom, mindenféle kelet-európai nyelv fel van sorolva nála, de a magyar nincs.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nintendo 3DS és DS topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lexus, Toyota topik
- EAFC 25
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Villanyszerelés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- További aktív témák...
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP397
- Újszerű Xiaomi 13T 8GB+256GB 1 év Garanciával! Alpesi kék!
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S20 FE 256GB Cloud Mint. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP387
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest