Hirdetés
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ctibor
senior tag
Sziasztok, vettem itthon egy Mo.-ra frissen érkezett Alcatel OT-997D kétkártyás, Android 4.0-ás, 1GB RAM-os, 1Ghz dual-core MTK csippel szerelt telefont. (Forrás: mobilexpressz.com) Jó tesztet olvastam róla, és egyelőre -- két nap után -- tényleg meg vagyok elégedve vele, gyors, minden átlag-alkalmazás gond nélkül fut rajta. (Azért írom, hogy átlag-alkalmazás, mert játékokból csak egy pár egyszerűbbet -- pl. Pasziánsz,stb. -- használok, erőforrás-zabálókat nem.)
Tehát minden műkszik, egy progi kivételével: iGO Primo 2-t próbáltam rá feltenni, ugyanazt, ami gond nélkül fut a sokkal gyengébb BLU Studio 5.3 telefonomon (650 Mhz MTK proci, 512MB RAM, stb.). De az új Alcatelen nem indul meg. Feltelepül, de első futtatáskor ezt a hibaüzenetet adja: "Error. User inteface resolution [0x0] is not supported or compatible skin cannot be found. Exiting application."
Nem tudom, mit tegyek, hiszen mindkét készülék 480x800 felbontású. Más fórumon kaptam mindenféle tanácsokat, mit változtassak a sys.txt-ben, meg a data.zip-ben, párat próbáltam is, de nincs eredmény. Meg különben is, akkor a BLU-n miért megy gond nélkül, ha rossz valamelyik érték ....
Nektek van valami ötletetek?
Üdv.,
Tibor
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Battlefield 6
- CASIO órák kedvelők topicja!
- OnePlus Pad 3
- Hisense LCD és LED TV-k
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Vadonatúj Blackshark 4 256GB full turbó mobilgamer csomag, kártyafüggetlen!
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Gold / Gyári kártyafüggetlen (101A)
- iPhone 17 Pro Max / 256GB / Több színben / Gyári kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Pro / 128GB / Sierra Blue / Gyári kártyafüggetlen (111A)
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X230 - i7-3GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest