Hirdetés
- ZIDOO médialejátszók
- Gaming notebook topik
- A klasszikus átnevezős trükkhöz nyúl az AMD a mobil Ryzeneknél
- LG LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen széket vegyek?
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Virgi44
csendes tag
Sziasztok,
Mielőtt valaki letépi a fejemet, keresgéltem a hozzászólások között, de nem találtam egyértelmű választ a kérdésemre. Keresek olyan Androidos telefont (Dual SIM - Dual Standby, vagy Dual SIM - Dual Active), ami ténylegesen tudja azt, hogyha az egyik kártyán beszélek és a másikon hívnak akkor át tudom venni a hívást úgy, hogy vagy tartom az elsőn lévőt vagy megszakítom. Tehát nem veszi le a hálózatról a másik kártyát és nem jelez a hívónak kikapcsolt állapotot ha beszélek.
Majdnem vettem egy Galaxy Duos-t, mert ugye ott nagypofával hirdetik, hogy DS - DA, de mint kiderült az csak simán egy keresztben átirányítást eszközöl a kártyákon, tehát minden egyes hívás közben felvett (eredetileg a másik kártyára érkező) hívás után percdíjat kell fizetnem az átirányítás miatt.
Régen volt ilyen telefonom, persze nem androidos ami tudta ezt. pl: Samsung D880
Előre is köszönöm.
üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (105A)
- Samsung S25 12/128GB Navy Blue, Snapdragon Elite, makulátlan állapotban, 33hó garival eladó
- IPhone 14 Pro max Deep Purple 128GB gyári független 2026.01.27. MM jótállás akku 85% megkímélt!
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Sierra Blue / Gyári kártyafüggetlen (106A)
- Vadonatúj Blackshark 4 256GB full turbó mobilgamer csomag, kártyafüggetlen!
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest