- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Kriptobányászatra használta az AI-ra vásárolt hardvereket a Northern Data?
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
Aktív témák
-
dekanov
tag
Újrahúztam a custom romot és megoldódott a problem. Köszönöm az eddigi segítségeket azért!
-
dekanov
tag
válasz
darvinya #37183 üzenetére
A fiók és szinkronizációban megnéztem és ott nem találok ilyen opciót. ICS van már fenn esetleg máshol lehet állítani a háttérben futó adatszolgáltatást? Egyébként megcsináltam a gyári visszaállítást és nemjó ugyse. Régebbi playstore app linket tud valaki adni? Hátha az segít...
-
dekanov
tag
Na megnéztem pc-n is. Ugyanaz a helyzet, illetve azt írja, hogy nem vagyok bejelentkezve az androidos store+ban. A pc-s store-ban sem tudok letölteni. Eddig kijelezte a készülékemet, most azt írja hogy.nincs készülék hozzá rendelve az accounthoz. Hogy lehet készüléket hozzárendelni az accounthoz?
-
dekanov
tag
Valakinek valami ötlet?
"Hiba történt a vásárlás feldolgozása során."
Market dobja állandóan, ha le akarok szedni valamit, ingyeneseknél is. Járt már így valaki? Ha igen, mi lett a megoldás? -
dekanov
tag
Sziasztok!
Ismertek olyan, vagy ahhozn hasonló appot, mint ami az spb shell 3d ben van flikr képnézegetős widget képkeret? -
dekanov
tag
Sziasztok!
Tudna e valaki adni egy jó tippet bookmark widgetre? Amiket eddig próbáltam, nem igazán tetszettek. A marketban is így kerestem rá. Esetleg valamilyen más néven...
A válaszokat előre is köszi! -
dekanov
tag
Sziasztok!
Létezik-e olyan app, amelyik képes a webkamera képét átvinni, monitorozni a telefonra?
Aktív témák
- Új Gamer PC i7 12-14700KF/RTX 5060 + 11 Féle VGA/500Gb - 2Tb SSD/16-32Gb DDR4/600-850W 2-4Év Gar
- T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asus TUF F17 // Rtx 4060 8gb // QHD 240hz // 32gb ram // 13th gen i9 13900H 2.60Ghz // SSD 1 TB //
- Bravo 15 C7UDX 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Precision 3580 15.6" FHD IPS i7-1370P RTX A500 32GB 1TB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 128GB / 12 hó jótállás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- BESZÁMÍTÁS! "ÚJ" Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest