Hirdetés
- RAM topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Milyen monitort vegyek?
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
Aktív témák
-
dekanov
tag
Újrahúztam a custom romot és megoldódott a problem. Köszönöm az eddigi segítségeket azért!
-
dekanov
tag
válasz
darvinya
üzenetére
A fiók és szinkronizációban megnéztem és ott nem találok ilyen opciót. ICS van már fenn esetleg máshol lehet állítani a háttérben futó adatszolgáltatást? Egyébként megcsináltam a gyári visszaállítást és nemjó ugyse. Régebbi playstore app linket tud valaki adni? Hátha az segít...
-
dekanov
tag
Na megnéztem pc-n is. Ugyanaz a helyzet, illetve azt írja, hogy nem vagyok bejelentkezve az androidos store+ban. A pc-s store-ban sem tudok letölteni. Eddig kijelezte a készülékemet, most azt írja hogy.nincs készülék hozzá rendelve az accounthoz. Hogy lehet készüléket hozzárendelni az accounthoz?
-
dekanov
tag
Valakinek valami ötlet?
"Hiba történt a vásárlás feldolgozása során."
Market dobja állandóan, ha le akarok szedni valamit, ingyeneseknél is. Járt már így valaki? Ha igen, mi lett a megoldás? -
dekanov
tag
Sziasztok!
Ismertek olyan, vagy ahhozn hasonló appot, mint ami az spb shell 3d ben van flikr képnézegetős widget képkeret? -
dekanov
tag
Sziasztok!
Tudna e valaki adni egy jó tippet bookmark widgetre? Amiket eddig próbáltam, nem igazán tetszettek. A marketban is így kerestem rá. Esetleg valamilyen más néven...
A válaszokat előre is köszi! -
dekanov
tag
Sziasztok!
Létezik-e olyan app, amelyik képes a webkamera képét átvinni, monitorozni a telefonra?
Aktív témák
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- RAM topik
- Vicces képek
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- Path of Exile 2
- Windows 11
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi