- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Jól felszerelt, csúcskategóriás külső videokártya jött a Gigabyte zászlaja alatt
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gamescom 2025: Limitált szériás Godlike X lap és más finomságok az MSI-nél
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Milyen notebookot vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Milyen egeret válasszak?
Aktív témák
-
tybsen
addikt
válasz
fatal` #33071 üzenetére
Jaja, mindketto igen. A furcsa az az, hogy amikor az egyik ilyen fizetos alkalmazasra ramentem, hogy ujra megveszem, akkor amikor ranyomok az osszegre (meg a vasarlas elott), akkor hibat jelzett. Tehat lehet, hogy a markettel van valami, legalabbis remelem. Van nehany app, amint erint..
Szerk:
Most megjavult. Nem ertem a dolgot. A kovetkezo volt: a "legjobb fizetos alkalmazasok kozott" minden olyan alkalmazas, amit mar megvettem, de nem toltottem le es nem installaltam, az osszeggel szerepelt, amennyibe kerul. Illetve ha ramentem, akkor megint megvetette volna. Ahogy irtam is.
Most pedig belementem a sajat alkalmazasok koze es legorditettem a lista legaljara, ahol azok szoktak szerepelni, amiket megvettem de nem raktam fel... es ott voltak!!!! Na most ramentem egy ilyenre, es felajanlotta a telepitest, mint normalisan. Mondom ezt nem hiszem el. Visszamentem ujra a "legjobb fizetos alkalmazasok" listajara, es csodak csodajara, most mar ujra "megvasarolt" statuszban vannak.
Ez mi lehetett? Ramjott a para rendesen.. Bocs a mubalheert... :-)
Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Honda topik
- PlayStation 5
- Elemlámpa, zseblámpa
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3191, 96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- Asus 14 Zenbook UX425E FHD IPS i7-1165G7 4.7Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest