Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Tizenkét tányérra térne át a Toshiba a HDD-piacon
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Analóg fényképezés
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- SSD kibeszélő
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
Aktív témák
-
tybsen
addikt
válasz
fatal` #33071 üzenetére
Jaja, mindketto igen. A furcsa az az, hogy amikor az egyik ilyen fizetos alkalmazasra ramentem, hogy ujra megveszem, akkor amikor ranyomok az osszegre (meg a vasarlas elott), akkor hibat jelzett. Tehat lehet, hogy a markettel van valami, legalabbis remelem. Van nehany app, amint erint..
Szerk:
Most megjavult. Nem ertem a dolgot. A kovetkezo volt: a "legjobb fizetos alkalmazasok kozott" minden olyan alkalmazas, amit mar megvettem, de nem toltottem le es nem installaltam, az osszeggel szerepelt, amennyibe kerul. Illetve ha ramentem, akkor megint megvetette volna. Ahogy irtam is.
Most pedig belementem a sajat alkalmazasok koze es legorditettem a lista legaljara, ahol azok szoktak szerepelni, amiket megvettem de nem raktam fel... es ott voltak!!!! Na most ramentem egy ilyenre, es felajanlotta a telepitest, mint normalisan. Mondom ezt nem hiszem el. Visszamentem ujra a "legjobb fizetos alkalmazasok" listajara, es csodak csodajara, most mar ujra "megvasarolt" statuszban vannak.
Ez mi lehetett? Ramjott a para rendesen.. Bocs a mubalheert... :-)
Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- lionhearted: Telekom TV Mikrotikkel
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ANNO 1800
- Xbox Series X|S
- Tizenkét tányérra térne át a Toshiba a HDD-piacon
- Borderlands 4
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3623, 94% Akkumulátor
- Apple Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES ASUS Vivobook 17 X712EA-AU737W Notebook
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 16GB 500GB 5300M 4GB macbook garanciával hibátlan működés
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő