Hirdetés
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mélynyomó? Nem, kompakt Chieftec ház!
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Közvetve bedarálja az AI a Switch 2 tárhelyét
Aktív témák
-
droti25
őstag
válasz
nagyvixi
üzenetére
Szia!
Nekem is ez volt a probléma és sztem még sokan másoknak is!
Amikor nekem is ilyen durván merül az aksim akkor azt szoktam csinálni hogy Titanimban nyomok egy dalvik cash-t majd recoeryben wipe cash-t!Ezután elvégzem az aksi kalibrációt!
Lassan 48 órája megy a telóm úgy hogy tegnap esküvőn fotoztam videóztam vele +net+facebook..stb!Mielőtt elvégeztem ezeket a műveleteket, ennyi használat mellett kb 20 órát bírt maximum a teló!
-
punky10
addikt
válasz
nagyvixi
üzenetére
Ha neked mindig ilyen gyorsan merül,akkor lehet az akksid a hibás.Nincs olyan ismerösöd,akinek ugyanolyan teloja van,mint neked?Át kell tenni az ö akksiját a tiedbe,és ha azzal jo,akkor 2 lehetöséged van:vagy veszel egy uj akksit,vagy egy nem láthato,gyors mozdulattal kicseréled az akksidat a haverodéval...

Amennyiben az is ilyen ütembe merül,vidd szervizbe,mert ez tényleg brutál... -
TRob1
veterán
válasz
nagyvixi
üzenetére
Neked véletlen nem haverod frensys és idegenufo? Mert ugyanaz az akksimániád is, és ugyanúgy ismétled többször is a mondandód.

Egyébként kell venni egy kisképernyős nemokostelefont és minden gond megoldódik.
Vagy venni egy pótakksit és: a) Vagy cseréled ha lemerült b) Rászixalagozod/pillanatragasztózod a telefon aljára és összekötöd a másikkal 
Ráadásul ez még mindig az Alkalmazások topik és nem egy általános droid vagy okostelefon topik...
Aktív témák
- BestBuy topik
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Mélynyomó? Nem, kompakt Chieftec ház!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1i - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző törésgarancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Eladó Denon 4400h
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z170X-Ultra Gaming Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Vagy venni egy pótakksit és: a) Vagy cseréled ha lemerült b) Rászixalagozod/pillanatragasztózod a telefon aljára és összekötöd a másikkal