- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Pénztárcabarát, ugyanakkor trendi mikrotorony jött a Jonsbótól
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen videókártyát?
- Plazma TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Vezetékes FEJhallgatók
Aktív témák
-
Keresztapper
senior tag
válasz
Verhóó #19155 üzenetére
(#19148) Keraa
Ilyet általában tudnak az alternatív lockscreen-ek, de ha az android alap lockscreen-jét kilövöd, akkor baj lehet a hardver gombok lezárásával.
(#19151) RazorGTR1
Ebben igazad van, de csak azért, mert röccenés mentesen tudja kiszolgálni a WinMo-t, még nem értem, hogy miért jó egy ősidők óta pachelt OS-t használni az elavult megoldásaival. Félre ne érts, nem mondom, hogy nem szerettem, amíg azt használtam, de az android is van annyira kezes és a "mókolhatósággal" kapcsolatban sincs hiányérzetem.
A HD2-ről mint vasról meg csak annyit, hogy tényleg nem volt ezen kívül még olyan vasam, aminél egy év után ne estem volna kísértésbe, hogy lecseréljem.(#19155) Verhóó
Persze, hogy elmagyaráznám, de én az astro playert nem ismerem. Én a Mortplayert, vagy PowerAMP-et ajánlottam. Előbbi ingyenes, utóbbi meg megéri az árát!
(#19203) zedok
Frissítsd a superusert!
Aktív témák
- SSD kibeszélő
- Xbox Series X|S
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Futás, futópályák
- Nintendo Switch 2
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Pénztárcabarát, ugyanakkor trendi mikrotorony jött a Jonsbótól
- Óra topik
- Előzetes érkezett a Little Nightmares III-hoz
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X570 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Fractal Design Meshify 2 850W
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3187, 96% Akkumulátor
- Asus Zenbook 15 OLED UM3504 - 15.6" 2.8K 120Hz - Ryzen 5 7535U - 16GB - 512GB - 2+ év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest