Hirdetés
- Teclast Tablet Topic
- E-book olvasók
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Boldog karácsonyt kíván a PROHARDVER!
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozek
nagyúr
válasz nyuszi123456 #76312 üzenetére
Normális telefont kell venni, akkor betölt többet is, mint két oldalt.
-
Bozek
nagyúr
Létezik olyan galéria alkalmazás, ami kezeli a tömörített fájlokat is, nem kell kicsomagolni őket?
-
Bozek
nagyúr
válasz Quasi_modo #75943 üzenetére
Most még igen. De mint írtam, leszedtem a bétát és abban már nem a megszokott háttérkép beállítás van... Közben egy telefon újraindítás megoldotta, megint a 3.3-as Nova van, nem is fogok frissíteni.
-
Bozek
nagyúr
Felraktam a Nova Launcher bétát, de nem tetszett, mert már a háttérkép beállításának lehetőségét is megvariálták. Kiléptem a Béta tesztből, sőt a G+-os közösségből is, de a Play-en még mindig nem a 3.3-as verziót látom...
Tényleg nem lesz már egy olyan launcher se, amelyikkel nem csak fekvő képet tudok beállítani háttérnek?
-
Bozek
nagyúr
Sajnos nem. A Facebook-ra való posztolást nem képes lekezelni a Tasker, próbáltam már többször is. Amit alternatívának találtam, az a HootSuite, viszont ez meg IAP-os. Bár ha jól emlékszem, akkor csak ahhoz kell fizetni, hogy több oldalra is ki tudd rakni ugyanazt, ugyanabban az időben.
-
Bozek
nagyúr
"de már biztosan érinti ... azon játékkonzolokat, amelyet támogatják a Flasht vagy a HTML5 szabványt"
Csupán annyit írtak a cikkben, hogy azokon a konzolokon, amelyek támogatják valamely szabványt, böngészőből tudnak majd YouTube-ozni az emberek. De persze ez még nem jelenti azt, hogy ezek nem lesznek támogatva, hiszen az PS3 is konzol és azon menni fog az új verzió. Benne van a támogatott eszközök között.
-
Bozek
nagyúr
válasz vadászcsiga #75534 üzenetére
Húzzatok fémből készült szűrőt a fejetekre és aludjatok a kádban. Itt nálunk élt egy fazon, az így védekezett ezek ellen.
(#75594) air: Hivatkozhat a perben jogtalan adatgyűjtésre, de az is előfordulhat, hogy megüti a bokáját miatta: [link].
[ Szerkesztve ]
-
Bozek
nagyúr
válasz Kolondrum #75377 üzenetére
"Ezt akkor csak 10 napig használhatom? Utána meg kell vennem a teljes verziót?
Nem, a navigáció a letöltés után korlátlan ideig használható. Az appot a 10 nap letelte után levesszük az iTunes és a Google Play boltokból, és nem lehet majd letölteni, azonban a letöltött alkalmazás bármeddig tovább használható ingyenesen."
-
Bozek
nagyúr
válasz adrian94 #75309 üzenetére
Ugyanazt a képet sehogy sem fogod állítva és fektetve is látni. Ahhoz négyzet alakú Tab kellene. Esetleg csinálsz egy álló és egy fekvő képet, majd automatizálóval (pl. Tasker, E-Robot, stb.) beállítod mind a két állapotot, hogy váltogassa a hátteret a forgatásnak megfelelően.
-
Bozek
nagyúr
Field Recorder. Bár fizetős, de eddig akármit próbáltam, nem ért a nyomába.
-
Bozek
nagyúr
válasz Tav-Csoves #75290 üzenetére
Nem töröltek semmit. Egyszerűen túl sok volt a letöltés és a Dropbox letiltotta a hozzáférést. Ha törölve lenne, akkor 404-es hibát dobna, nem 403-ast.
-
Bozek
nagyúr
válasz zeon.hu #75062 üzenetére
Hogy melyik a legegyszerűbb, azt nem tudom, de én a SafeInCloud-ot használom. Ment felhőbe, van kiegészítője a böngésző alá és Android-on az alkalmazásban is van beépített böngésző. Sőt, Lollipop esetén elvileg már a Chrome-al is használható, de ezt még nem tudtam kipróbálni, mert még ebbe a régióba nem érkezett meg az LP Z1C-re, másik régióst meg nem akarok felrakni egyelőre (aztán lehet, hogy hétvégén felmegy francia vagy az olasz, ha nem jön CE3-as).
-
Bozek
nagyúr
Úgy már mi is jártunk rendes GPS-el, pedig azon iGo volt, hogy a leggyorsabb útvonal volt alapból kiválasztva, így Zalaegerszegről Paksra elvitt volna Veszprém felé. Hazafelé meg is csináltuk ezt az utat, mert nem figyeltünk oda a beállításokra és sajnos minden újraindításkor visszaállt az alap.
-
Bozek
nagyúr
válasz laszlohu #74916 üzenetére
"viszont olyan javaslatom lenne a keresővel kapcsolatban"
És ezt a javaslatot miért is a PH!-ra kell beírni? Tudtommal a fejlesztő nem ír ide, más meg nehezen nyúlna bele az Adobe programjába. Az alkalmazásoknál lehet írni a készítőnek, tedd meg és írd meg neki a javaslatod. Természetesen angolul, mert magyarul nem hinném, hogy értenek arrafelé.
-
Bozek
nagyúr
-
Bozek
nagyúr
válasz #68216320 #74567 üzenetére
Ha van root, akkor DiskDigger.
-
Bozek
nagyúr
Na, megnéztem, látja az LTE-t is. Gondolom Neked azért nem, mert a hálózati hálózati üzemmód nem LTE (előnyben részesített)/WCDMA/GSM-re van állítva. Először nekem se úgy volt, nem is jelentek meg az LTE hálók, de átállítottam és ott van a Telekom és a Telenor 4G is a felsorolásban. Este rakok fel képernyőképet is, ha kell.
-
Bozek
nagyúr
Ebből az arrogáns stílusból jó lenne kicsit visszavenni. Neked beszólt a kérdező, amikor a JRE miatt problémáztál?
Amúgy meg lehet, hogy olvasni tudsz, de értelmezni sajnos nem. Angliában él és az angol bankjának az alkalmazását akarja letölteni. Szerinted a kettő nem egy ország?
-
Bozek
nagyúr
válasz kariad #74170 üzenetére
Beállítások - Olvasási beállítások - Mind megjelölése olvasottként, majd ezen belül a Pozíciót állítsd arra, hogy Letiltva.
(#74165) LonGleY: Én csak a tTorrent-et, de azzal van egy olyan problémám, hogy sokszor elveszíti a torrenteket. Bár szerintem ezt akkor csinálja, ha PC-ről kábellel másolok a telefonra, de ez így akkor is gáz.
[ Szerkesztve ]
-
Bozek
nagyúr
válasz kariad #74094 üzenetére
Offline-ra a gReader-t tudom ajánlani. Vagy a News+-t. A két program teljesen ugyanúgy kezelhető (ugyanaz a gyártó). Különbség annyi, hogy az első csak a Feedly-t tudja, a másodikhoz meg vannak kiegészítők, viszont így lassabb a szinkronizálás kicsivel. Szóval ha Feedly van, akkor gReader, ha más, akkor News+. Egyébként a News+ tudja a Google Híreket is, legalábbis amikor legutóbb néztem, még benne volt.
-
Bozek
nagyúr
válasz BogyóBP #74024 üzenetére
Ez az egyik fele, de azért nézd a másik oldalát is. Ha kiad egy hardveresen gyenge telefonra egy újabb szoftvert és az akad, lefagy, stb., akkor nem azt fogják mondani az emberek, hogy "jó gyártó, mert ezt is kiadta nekünk", hanem azt, hogy "de sz*r, még ezt se tudták rendesen megcsinálni"...
Érdekes, hogy a PC-s játékok, alkalmazások gyártóit nem szidod, hogy miért vannak hardverkövetelmények. Ott fejleszted zokszó nélkül a gépet, ha szeretnéd használni az újabb verziókat.
Egyébként ha ez lenne a követendő példa, akkor megragadtunk volna az XT-nél vagy a 286-osnál...
[ Szerkesztve ]
-
Bozek
nagyúr
válasz KurtCobain #73595 üzenetére
Vodafone-os vagyok.
-
Bozek
nagyúr
válasz darvinya #73513 üzenetére
És ki állította az ellenkezőjét? A kérdező leírta, hogy amit tömöríteni akart, az MKV volt. Ezért írtam, hogy általában H264 van azokban (ami nem jelenti azt, hogy csak és kizárólag az lehet). De a kérdés szempontjából amúgy is mindegy, hogy milyen kódolást használ, mert egy tömörített videót már nem igen tud tovább tömöríteni ZIP-be.
-
Bozek
nagyúr
válasz saelin #73501 üzenetére
Az MKV általában H264-et használ, aminek az egyik előnye, hogy kisebb méretben is jó minőséget kaphatsz, tehát eléggé tömörített (a megfelelő eljárással). Csak konvertálással tudsz csökkenteni a méretén, ahhoz meg azért már PC kell.
Ilyen esetekben én a gyors "tömörítés" céljából a raktározás funkciót használom, mivel tömöríteni úgyse fog, szóval felesleges időkiesés, ha megpróbálkozik vele. Általában arra használom, hogy ne sok fájl legyen, hanem csak egy, vagy pedig ha szét kell darabolni valamiért egy nagy fájlt, akkor szoktam még használni (pl. Data.hu-nál a nem prémium előfizetők csak max. 200 MB-os fájlokat tudnak leszedni és ezért).
-
Bozek
nagyúr
válasz saelin #73424 üzenetére
Az első kérdés, hogy mit szeretnél tömöríteni. Mert például képek esetében a PC se tömörít sokat, legalábbis JPG-nél, hisz az már maga egy alapból tömörített formátum.
Én a ZArchiver-t használom, bár általában csak kicsomagolásra.
Szerk: Jah, látom zenét. Na attól sokat ne várj, mert szintén alapból tömörítettek általában.
[ Szerkesztve ]
-
Bozek
nagyúr
A Secure Settings-ben (ami megy szinte minden értelmes automatizálóval) lévő Keyguard beállítás leveszi úgy is a képernyőzárat, ha minta vagy PIN van megadva, nem kell hozzá megadni. Persze ha a feloldás módját akarja változtatni, akkor már necces, de PIN kódot is be lehet állítani SS-ben.
Azt természetesen nem tudom, hogy root kell-e hozzá, bár elvileg elég csak az Eszközkezelők közt kipipálni az SS-t.
[ Szerkesztve ]
-
Bozek
nagyúr
válasz savanyaw #72971 üzenetére
"Szeretnél egy kis plusz pénzt elkölteni a Play áruházban? Nincs más dolgod..."
Így a reklámok szoktak kezdődni.Egyébként meg előbb nézz utána, hogy lehet-e Magyarországról fizetni és ha igen, utána írd be. Így most páran lehet, hogy PayPal számlát regisztráltak, aztán meg néznek, hogy miért nem működik...
Az a nevetséges, hogy a keresőt nem tudod használni, mikor már többször le lett írva, hogy nem megy a PayPal fizetés. Sőt, 1 hete épp erről a 3 fontról volt szó, akkor is megírtuk, hogy ez Magyarországon nem elérhető. Szóval ha kicsit olvasnál, előrébb lennél.
-
Bozek
nagyúr
válasz urban racer #72890 üzenetére
Gondolom SD kártyára mented a videót. Ha igen, akkor nagy valószínűséggel a többi is le fog állni kb. 33 percenként, mivel eléri a 4 GB-os határát a FAT32 fájlrendszernek. Ha kezeli a telefon az exFAT-ot, akkor érdemes arra formázni, én 20 perces 120 fps-es videót vettem fel vele, ami ugye 80 percnek felel meg 30 fps-el.
-
Bozek
nagyúr
Tudtok valami jó alternatívát a gReader-re (valami dizájnosabbra vágyom)? Olyan kellene, ami WiFi-n letölti a cikkeket és később nem kell hozzá adatkapcsolat. Lehet fizetős is. Sajnos a Press és a News Plus is csak a lead-et szedi le, a többihez kell NET.
-
Bozek
nagyúr
válasz #79335424 #72792 üzenetére
"Csak egy nick"
Nem a Somatom-ra gondoltam, hanem a hozzá kreált személyiségre, Soma Tamásra, aki már a közösségi oldalon is megtalálható, ahogy azt többször leírtad. Miért nem lehet a Facebook-on a saját nevedet haszni? Félsz valakitől? Ha igen, akkor máris rosszat feltételezel másokról.Egyébként leírnád, hogy hogyan kell feltörni egy Audi A6-ost? Az enyém, csak elvesztettem a kulcsát.
(#72790) air: Lehet, hogy voltak vitáink, de max. azért, mert nem értettünk egyet valamiben. Itt most más a helyzet, én se tartom helyesnek a WiFi feltörésére vonatkozó kérdést...
[ Szerkesztve ]
-
Bozek
nagyúr
válasz Ron Swanson #72748 üzenetére
Felveszed egy diktafonra és minden hívás elején lejátszod.
-
Bozek
nagyúr
Akkor fogalmazz máshogy, mert ez alapján úgy tűnt:
Kérdés: "Lehet benne magyar fórumokat is felvenni?"
Válasz: "Nem. A PH motorját semmi nem támogatja."Az meg, hogy melyik a népszerű, elég szubjektív dolog, mert mindenkinek más az ízlése. Van azért pár, ami szerintem ide illik: PDA Fan Club, PokerAkademia.com, SampForum.hu, Sportfogadás. Ezeken nagy aktivitás van, ahogy a hirtelen keresés alapján látom.
-
Bozek
nagyúr
Megy Chrome-al is, de igazából mindennel, amin belül meg tudsz osztani egy linket: Pocket (ex-Read It Later)
Az elmentett cikkeket később akár PC-n is megnézheted, ha nem tudnád elolvasni, amíg haza nem érsz.
-
Bozek
nagyúr
válasz m_kovacs #72298 üzenetére
Alapvető probléma, hogy az NFC csak akkor megy, ha be van kapcsolva a kijelző. Ezt csak root-tal lehet megkerülni, de elvileg többet fogyaszt a telefon (bár nekem fenn van az Xposed modul és nem vettem észre gyorsabb merülést).
A Trigger-t én sose próbáltam, de nálam alap a Tasker, amivel kb. bármit tudsz automatizálni. Esetleg ha ingyenes kell, akkor nézd meg az E-Robot-ot, az magyar fejlesztés és van itt topic-ja is. Az NFC kezelésre meg ott a Smart Connect, amit alap Sony cucc, abban be tudod állítani, hogy mit hajtson végre. Én egy Tasker Task-ot futtatok le első és második érintéskor is.
-
Bozek
nagyúr
Ezt az android.process.media folyamatot nem lehet valahogy kiiktatni? Maximális CPU használat 77%, átlag 46% és a reggel 8-kor töltőről levett telefon már csak 11%-on van... Vagy legalább azt ki lehet deríteni, hogy mi indítja el folyamatosan? A telefont többször is újraindítottam, a process-t kilőttem, de mindig elindul... Bár most épp 12 perce nem fut, talán magához tér.
-
Bozek
nagyúr
válasz Jumbozorz #71929 üzenetére
Nem, mivel bár azonos képek, több esetben van köztük különbség. Van, amelyik meg van vágva, így abból az eredetit tartanám meg. Ahhoz, hogy tudjam, melyiket kell törölni, látnom kell a felbontását.
Na meg kényelmesebb úgy nézegetni a képeket, ha nem kell közbe mappát váltanom. -
Bozek
nagyúr
Tegnap rájöttem a QuickPic egy nagy hiányosságára. Egyetlen mappát és annak az almappáit húztam be, de ha nem mappa szerinti rendezésben akarom látni, hanem ömlesztve az összes képet, az nem megoldható. Az a baj, hogy több mappában is szerepel ugyanaz a kép és ezeket ki kellene gyalulni, viszont így nehéz. Mivel a név ugyanaz, így ha ömlesztve lenne, akkor egymást követnék az egyező fotók. Tudtok olyan képnézegetőt, ami megfelelne az igényeimnek?
Az F-Stop Media Gallery-t találtam eddig, de az meg kicsit lassú. Bár jó, hogy a képek nézegetése közben berakhatom alulra akár a thumbnail-eket is, így látom a listát, hogy miből van kettő (vagy több).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest