- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Még javulhat az Arrow Lake-S platform teljesítménye
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD FX
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen széket vegyek?
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mercutio_
félisten
válasz darvinya #105400 üzenetére
Igen, gondolom az a saját memória.
Nem tudok olyat beállítani, hogy csak a localt mentse vcf-be, legalább is a telefon alap sw-je megjelenitésnél bármi is van kijelölve az összes számot kiteszi a vcf-be.
Ezért kérdeztem, hogy van-e erre valami külön app?Ha csoportokat csinálok a google címeken belül azt mennyire biztosan jegyzi meg a google? Épp pár napja játszotta el, hogy a híváslistából felvett új kapcsolatok közül néhánynál adatok frissitése után eltűnt a beirt név
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
darvinya
titán
válasz Mercutio_ #105402 üzenetére
Akkor kézi sz.gépes szétszedés van csak, vagy kijelölt más Kapcsolatok app-al közvetlenül fiókban létrehozott mappába rakni.
Igen jól kezeli.Adatvesztés inkább rossz helyre mentés esetén van, mert felvételkor nem jó hely van megadva mentésre.
Pl: belső tár, fiók, stb.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
forintuser
őstag
Elméletileg a Nova ismét le van értékelve..
Holnapkészítést vállalok.
-
Mercutio_
félisten
válasz darvinya #105403 üzenetére
kézi sz.gépes szétszedés. <--- ez milyen program?
Nem lehetett rossz helyre mentés, default a google fiók új contact felvételnél, és utána olvasva a google szinkronizálás néha "döccen ".
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
batai15
félisten
nova launcher ismét keményen learazva.
-
Mercutio_
félisten
válasz darvinya #105406 üzenetére
Kezeli, de duplakatt a vcf-be után ez az egyesével kezelés előre-vissza
lapozási lehetőség nélkül elég fapad, és ugyanúgy egyben van minden, group megadása lehetőség sincs, és 1500 névjegyzél elég durva, hogy csak a rátenyerelek az esc -re és összeomlik a program a kilépés, ha nem akarok minden névjegyen végigmenniKézi, nem szeretem az automatikus mentegetést.
Egyébként úgy lenne logikus, hogy megnezi az adott szám/bejegyzés és a saját központi állományában lévő dátumát és a frissebbhez igazítja a másikat, itt meg valamiért egy korábbi (adatok/adott rekord) nélküli állapotra húzta vissza a telótJa, droidos contacts vcf appot is próbáltam, de az is egyben lát mindent, akár a droidból olvassa be a contactokat, akár a droid által mentett vcf-ből
[ Szerkesztve ]
-
topjoyy
tag
Valaki tud appot arra, ami root nélkül lefagyaszt appokat?
-
darvinya
titán
válasz Mercutio_ #105411 üzenetére
Kézi, nem szeretem az automatikus mentegetést.
Pont ez a baj, mert ekkor csak visszaállítás működik.
Record dátum vizsgálat csak a mentéskor működik, utána már csak külön megjelöltet(más csoporthoz) menti.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Mercutio_
félisten
válasz darvinya #105413 üzenetére
Ez nekem így fura. A szinkronizálás azt jelenti, hogy 2 állomány tartalma azonos lesz. Az, hogy ez automatikusan vagy eseti jelleggel történik nem lenne szabad, hogy a tevékenység szempontjából különbséget jelentsen
Különösen mivel nálam a gyakorlatban egyirányú a dolog, mivel google felületen nem történik módosítás/törlés/új rekord felvitele, csak a teló oldalon van változás.
-
kano
nagyúr
A Titanium Backup pro szokott lenni akcióban?
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
Tamas77
csendes tag
Sziasztok!
Olyan appot keresek amivel több ablakot meg lehetne nyitni egyszerre. Konkrétan 2db. Külön álló böngésző ablakot + 1 excell táblázatot. (a böngészőkben megnyitott honlapokról kellene másolnom szövegeket és beilleszteni az excell táblázatba)
Keresgéltem, nézegettem a lehetőségeket (widroid launcher, leena desktop ui, taskbar és egyebek) de nem igazán tudom melyik lenne alkalmas.
Egy egyszerű (nem szükséges semmi extra funkció vagy kinézet) de stabilan futó app kellene.
Ha esetleg volna ötletek vagy tapasztalatotok, megköszönném.
(Amin használnám: Lg g pad 2 - android 5.1) -
darvinya
titán
válasz Mercutio_ #105416 üzenetére
A gond ott van, hogy mikor le okézod mentésre, akkor küld automatikus szink.-nél jelet, ami új kapcsolat felvételéről.
Ez kézi szink.-nél nincs, mivel várólista nincs, mint email-nél.
Ezért fontos hova mented.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Mercutio_
félisten
válasz darvinya #105420 üzenetére
A google-s accountomba mentem az új számokat, ez default.
A local-ban lévő számok pedig mint írtam direkt oda lettek mentve, hogy külön legyenek, csak azt nem gondoltam, hogy nem lehet később átmozgatni mondjuk egy google-accos group-ba őketSzóval akkor senki nem tud olyan app-ot a playben, amivel lehetne kulturáltan kezelni a kapcsolatokat, és csoportos kijelölés után vcf-be menteni?
-
(ex)Cat
senior tag
Technikai jellegű kérdésem lenne. Lehetséges valahogy megoldani, hogy az én vegyek meg egy programot valaki más számára a store-ból? pl. most a Nova Launcher-t.
-
< CyberBob >
őstag
Sziasztok!
Sok agyalás után úgy döntöttem, hogy a Poweramp-ot venném meg. Van arról korábbi tapasztalat, hogy karácsonykor vagy környékén olcsóbb lesz?
A zenéket le tudja játszani fájl név szerint sorban (ne vegye figyelembe az id tag-ot)?Ne próbáld! Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld!
-
Bferibörs
addikt
Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
-
kano
nagyúr
válasz Bferibörs #105427 üzenetére
Köszi!
Köszönöm szépen mindenkinek!
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
eurolac
senior tag
Sziasztok! Lenne egy problémám a google billentyűzettel, hátha tudtok segíteni vagy találkozott valaki hasonló problémával. A telefon topikja kihalt, nem jön reakció rá. (Honor 5X)
Alapban fent van a telefonon a swype és a google billentyűzet. A Play áruház nem látja telepítettnek a google billentyűzetet. (most már gboard) Korábban sem látta. Ha a Play-ban elindítom a gboard telepítést, az a végén kilép. A telefonomon félig felfrissül a google billentyűzet, de nem frissül fel teljesen, nem lehet pl. a beállításokba belépni vagy csak részben. Az áruházban továbbra sem jelenik meg telepítettnek. Minden más pöpec a telefonnal, meg vagyok vele elégedve, szeretem. De ezt nem értem! Minden más google play-al kapcsolatos alkalmazások szépen frissülnek. (párat letiltottam amit nem használok pl. újságos, zene, stb.)
Úgy gondoltam befér ebbe a topikba.Eurolac
-
eurolac
senior tag
válasz Bozek #105434 üzenetére
Szia! Igen, ezeken már túl vagyok. Azért dobtam be ide, mert már szinte minden lehetőséget kipróbáltam. Azt is, hogy visszaállítom gyárira (előtte törlöm a gyorsítótárat és a többit) és letiltom.Utána telepítem a play-ról. Gyakorlatilag ahányszor megjelent egy új g. billentyűzet verzió, rápróbáltam, de nem működik rendesen, vagyis csak félig meddig frissül le. Az alap gyári g. billentyűzettel nincs semmi gond ami a telón van, de már nagyon fapados. Se skin, se felső sorban kitehető számbillentyűzet....
Jelenleg a switkey-t használom, de ez idegesít, hogy nem tudom megoldani és nekem elég lenne a gboard is, egy app-al kevesebb lenne a telón.Eurolac
-
butch3r
senior tag
-
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
Kezd egyre szimpatikusabb lenni a Dolphin. Milyen bővítményeket ajánlotok?Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
Mercutio_
félisten
-
törölt tag
válasz HoTaZo #105438 üzenetére
Nekem most csak a LastPass beépülő van telepítve. De, ehhez kell egy konfigolt LastPass fiók is. Meg, faragtam magamnak egy éjszakai égboltos témát, hogy legalább megnyitásnál ne vakítson a Dolphin.
Nem Dolphin addon, de ha szeretnéd kényelmesebbé tenni a vágólap funkciókat, akkor ajánlom a Clipper Plus -t. Imádom. Mindíg "kéznél van", és nagy segítség böngészés közben (is).[ Szerkesztve ]
-
Bferibörs
addikt
válasz eurolac #105436 üzenetére
hát gondold meg, hogy felteszed e, egy 5" telón ha vibert is használsz nem látod a billentyűzettől a szövegmezőt ( talán 2 sor marad meg belőle) mert a google felpakol + egy (google) keresősávot a billentyűzet tetejére amit nem lehet ( eddig nem tudtam) eltüntetni.Engem spec rohadtul zavar.
[ Szerkesztve ]
Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
-
eurolac
senior tag
válasz Bferibörs #105441 üzenetére
Köszi, ezt tényleg nem tudtam.Az alapban nincs ilyen még. Mármint a + google keresősávot....amúgy a Honor 5x 5,5" de így már meggondolandó küszködnöm vele. A Swiftkey-vel amúgy elvagyok. Ez a g.bill. frissítése inkább csak b@szta a csőrömet, hogy nem tudom megoldani. Lehet valami bug a rendszerben. Köszi, hogy írtál.
Eurolac
-
benfolds
őstag
sziasztok! a gmail utolsó előtti frissítése után csak lassan lehetett bepötyögni a szöveget, iszonyatosan akadt, pont után nem váltott át nagybetűre. az utóbbi hibát a legutolsó frissítés korrigálta, a gépelés is gördülékenyebb valamivel, de nem tökéletes. ezért szeretnék visszaállni a kettővel ezelőtti verzióra. van valami biztonságos forrás, ahonnét le tudom tölteni a korábbi gmail appot? htc one m7 5.0.2
köszi előre is. -
Mad_Wolf
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Még javulhat az Arrow Lake-S platform teljesítménye
- Politika
- Posta, csomagküldés
- Öregszem
- Mazda topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest