- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Melyik tápegységet vegyem?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Még javulhat az Arrow Lake-S platform teljesítménye
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD FX
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Leonardo91
senior tag
| Samsung Galaxy S24 Ultra Titán 1TB | Galaxy Watch Ultra | Galaxy Tab S8 Ultra |
-
Zeki
nagyúr
válasz Yeffy #105847 üzenetére
Ez van. Nekem megy a skype a telómon, de egy régebbit vadásztam, mert az új egy microsoftos fostalicska.
-
Yeffy
veterán
nna, legalabb valaki valaszolt.
koszi a linket, megneztem a januarit (kb ezek voltak a jo verziok valoban, ami tetszett nekem is).
leszedtem, feltettem, lepnek be, beirom az adatokat, "Signing in" 2-3 mp-ig, majd nemes egyszeruseggel bezarja az app sajat magat ilyet en meg nem tapasztaltam sose.esetleg tipp, mi lehet?
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
petir
senior tag
válasz Leonardo91 #105851 üzenetére
*#0228# ez az aksi infoja 6.01 alatt.... de hogy ebbol mi a gyartasi ev passz...
Te is felsz a robbanos aksitol?[ Szerkesztve ]
-
petir
senior tag
válasz Bjørgersson #105848 üzenetére
Szia ,
Tehat..
Gyari naptar egyebek - naptarak kezelese - fiok hozzaadasa ott google van kivalasztva nekem
Es utana alatta megjelenik mikrol kersz ertesitest.Ha nagyon nem megy kuldok screent irj ram
-
Yager01
senior tag
Hogyan tudok az országomban nem elérhető programot telepíteni a play áruházból?
-
GEPESZ66
veterán
Van-e köztetek Eset Mobile Security 3.5 beta tesztelő,mennyire stabil,nyugodtan felrakható-e?
-
nightzone
aktív tag
Raknám újra teljes rendszert és van ez a Jegyzet app amit pár hónapja használok, de nem találom a mentett fájljaimat sehol a telóm könyvtárában hogy backup-oljam őket.
Csak egy ".notes" mappát látok ami üres. Írtam a fejlesztőnek hogy hol vannak a fájlok de nem reagál. A rejtett fájlokat engedélyeztem ES-ben de semmi. Az adott jegyzetek címére keresve se lehet megtalálni őket.
Tudnátok egy jó módszert hogy hogy tudnám meglelni a fájlokat a telón?
Nagyon fontos és sürgős lenne, köszönöm!
-
nightzone
aktív tag
válasz nightzone #105865 üzenetére
Megoldottam. A Save to phone-al lementettem egy jegyzet fájt a share menün keresztül így léítrehozott egy új "Notes" mappát a könyvtárban amiben az összes jegyzetem ott figyel .txt-ben. Kis cseles
-
Olavi
tag
Sziasztok!
Mi lehet az oka annak, hogy nem érzékeli a WebSharing app az sd kártyámat? Előző telefonomnál simán látott mindent, most pedig csak a belsőtárhelyet.
Esetleg tudtok ajánlani másik ingyenesen használható böngészős fájlmegosztó appot?
Köszönöm!Huawei P8 lite
"Az út itt véget ér, búcsúzom, fölém húzom az avart, s alszom tovább..."
-
Sabber
aktív tag
sziasztok tudtok egy olyan appot ajanlani ami monitorozza a halozatot? az erdekelne hogy mikor es meddig nem volt tererom.
koszi szepen -
moma
őstag
aránylag új androidos vagyok. a kontaktokat hogy érdemes menedzselni? alapból MIUI van a telón. Régi simről akarom bemásolni őket telefonra, de jó lenne valami olyan formában, ami hosszútávon kezelhetővé teszi ezeket. Érdemes valami külön appot használni vagy, hogy megy ez?
[ Szerkesztve ]
we all deserve a bit of luck.
-
moma
őstag
válasz zeon.hu #105877 üzenetére
Egy kicsit azért paranoid vagyok. Ha jól értem ezt azt jelentené, hogy örökre ott van a nevem mellett az összes szám, ami a birtokomban volt... De mondjuk kérdés ez mennyire megúszható egyébként. Ha emellett döntök, akkor ezt hogy egyszerű csinálni? Nézegettem a gyári appot és ott a settingben van csak egy olyan share contact és ott lehet a googlet választani. De szerintem ez csak egyszer csinálja meg. Ez a folyamatos sync ez valami külön appal megy? vagy mégiscsak tudja valahogy a gyári?
we all deserve a bit of luck.
-
qwertly
addikt
Sziasztok!
Van egy Sonyi bluetooth fejhallgató sajnos az a gond,hogy nem ismeri fel egyik telefon sem amely android 6 van rajta az android 4,4 csont nélkül felismerte és működik vele.De a 6 android valahogy nem működik vele.Van valami megoldás,hogy lássa mert a bluetooth eszköz keresésnél sem látja a telefon.Kompatibilis gond lehet mert a bluetoothos hangszórót azt felismerte és működik csak ez a sonyi fejhallgatóval van a gond. -
Orionk
senior tag
Sziasztok!
Nekem a GooglePlay áruház beállításainál be van állítva, hogy NE frissítse automatikusan az alkalmazásokat, csak figyelmeztessen és majd én eldöntöm.
Eddig mindig működött is.Viszont ma a Facebook Messenger alkalmazása automatikusan saját magától átállt az újabb verzióra. Ezt úgy vettem észre, hogy elindítva az App-ot már új funkciók is vannak.
Ez hogyan lehetséges?
köszi -
beg
veterán
válasz kcs73 #105884 üzenetére
Nem itt. Ez a topik az alkalmazásokkal foglalkozik. Ez túlmutat rajta. Keresd a forgalmazót/eladót.
Szerk. Szerintem világos voltam, a többit is törölni fogom innen. Béke
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
Yeffy
veterán
probaltam, van egy hotmail fiokom, tehat rendes emailes, ugyanez
mar gondoltam arra is, hogy nem lehet, hogy az kavar be neki, hogy a win10, amire frissitettem, hiaba laptop, azon is ilyen app-feleseg a Skype (neve is Skype preview), es mivel azon be vagyok logolva, bekavar?
[ Szerkesztve ]
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
intensa_man
tag
Sziasztok!
A Waze tudja kezelni a megyei matrica rendszert? Januártól lesz Pest megyei matricám, de országos nem. Van olyan beállítás, ahol ezt lehet megadni?
Köszi, és BUÉK! -
törölt tag
válasz intensa_man #105893 üzenetére
-
NandorHUN
addikt
Sziasztok!
Tudtok ajánlani olyan programot ami megváltoztatja a hangot hívás közben?
Telefonom rootolt, van rajta Xposed is, ha ez számítKöszi
www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
Steelers
senior tag
Az mitől lehet, vagy hogy létezik hogy folyamatosan frissül a messengerem, a legújabb a verziószáma és mégsem a megújúlt,sokak által gyülölt felülete van, hanem a régi normál felülete?
Nem mintha gond lenne csak érdekes....[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- alza vélemények - tapasztalatok
- Xbox Series X|S
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen notebookot vegyek?
- LEGO klub
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Még javulhat az Arrow Lake-S platform teljesítménye
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest