- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen széket vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
- iPad topik
- Apple notebookok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
tordaitibi
veterán
Samba server appokat próbálgatok, amire kell tökéletes,de,
amikor kikapcsol a kijelő, megszűnik a szerver elérhetősége. Nem is ez, mert látom a tárhelyeket, de nem tudok semmit megnyitni, és megáll a streaming is. Képernyő visszakapcsoláskor minden helyreáll.
A Sambadroid appban van erre funkció, ami a képernyőt bekapcsolva tartja, de így töltőn kéne állandóan lennie.
Lezárt képernyővel van valami megoldás? -
ottesz
aktív tag
Sziasztok a nován be lehet kapcsolni, hogy a memóriában maradjon? Nem lelem sehol a menüben...
-
MODERÁTOR
-
törölt tag
válasz ollie #105906 üzenetére
Hacsak nem a mikrofonjelnél avatkozik be, vagy, az értesítési hangcsatornán küldi ki a hangot.
tordatibi:
Én valami telós specialitásra, vagy valami energiatakarékossági hókuszpókuszra tippelek. A Servers Ultimate SMB -je nálam minden helyzetben működik, mint ahogy az összes többi szerver is. A megosztásokat sztem cache -ből látod. A NAS -om megosztásai is rögtön bejönnek, de amikor valamelyikbe belépek, akkor hallom, hogy a NAS -ban elindul a vinyó. -
G@ben
addikt
Locus-t használok a túraútvonalaim rögzítéséhez, ami a telefonom GPS-ének pontatlansága ellenére is elég jó. Egy 50km-es síkvidéki túrán tévedett 500m-t, ami nekem belefér, viszont most voltam egy rövid hegyi túrán, amin én 9,3km-t mértem, a túravezető állítása szerint viszont 11km-t mentünk.
Most lemértem azon a google térképen, ahova betölti a kmz fájlt a vonalzóval pontosan lekövetve a Locus által rajzolt útvonalat és pont ugyanannyi jött ki, mint amennyit mért a gps. Viszont az a vonalzó nem foglalkozik a magasságokkal, így logikusan a Locus sem. Ez lehet attól, hogy sima verzióm van és nem a Pro? Írt ki magasságot is közben, de mintha nem számolná bele a távba.Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!
-
MaciG
addikt
üdv.
Olyan hívásrögzítő progit keresek amiben be lehet állítani hogy bizonyos számok esetén (hívás és bejövő) autómatikusan vegye a hangot, a többinél meg hívás közben be lehessen aktiválni, ha akarom.
BANZAII
-
MODERÁTOR
-
moma
őstag
-
Sanyi.mTs
addikt
Játék videó-rögzítésére mit ajánlotok?
Root nincs. 6.0.1[ Szerkesztve ]
-
MM
őstag
válasz Viktor0610 #105917 üzenetére
Ezt értem, köszi!
A kérdés az (volt), miért jó, hogy nem tölt újra? -
ssgk
aktív tag
King ROOT nekem bevállt! Ha valaki root olni akar
rengeteg vacakot kipróbáltam mire sikerült egy használható alkalmazást találnom (ami nem pc ről megy )
-
beg
veterán
És elavult binárist használ, juhé. Vagy megy vagy nem de inkább nem vagy csak félig, némelyik alkalmazás nem kap root jogot. Cserébe teleszemeteli bloatware-el a telefont. Tényleg hasznos módszer a kingo és towel-el karöltve.
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
Yeffy
veterán
chateltem veluk, valami noci volt bent, kb ugyanazokon mentunk vegig, mint eddig itt a topikban, plusz update-elnem kellett a chrome-ot (tudnam, minek), de ugyanugy nem megy se regebbi, se az uj.
szal valami szaki technician felveszi velem a kapcsolatot emailben, screenshotoznom koll majd neki, aztan talan kitalalnak valamit.Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
-
-igu-
addikt
Gondban vagyok, segítségre van szükségem.
Néhány napja telepítettem a Google Play-ről a CM Launcher 3D Theme app-ot. Pár perc nyomkodás után úgy döntöttem, hogy nem kell ez nekem, uninstall-ra toltam az ikonját. Azóta naponta kapok értesítést a Google Play-től, amiben a ezt az app-ot ajánlgatja. Hogyan és hol tudom ezt kikapcsolni? Végtelenül zavar ez a fajta arrogancia.[ Szerkesztve ]
A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
V.Stryker
nagyúr
Van egy pár akciós app... pl. Machinarium 249FT.
-
-
< CyberBob >
őstag
Videólejátszót keresek. Az összefoglalóban a VLC van az első helyen. Tényleg ennyire jó vagyis nem érdemes a másik kettővel foglalkozni (pláne hogy fizetősek is)?
Ha már VLC, formátumokkal nincs gond: avi, mkv, mp4, m2ts, ac3, flac, pls, m3u? Stabilitás, kép / hangminőség rendben van? Használ hardveres gyorsítást?B.U.É.K.
[ Szerkesztve ]
Ne próbáld! Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld!
-
beg
veterán
válasz < CyberBob > #105940 üzenetére
Letöltöd, kipróbálod, ingyen van
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
MODERÁTOR
-
törölt tag
válasz < CyberBob > #105940 üzenetére
Attól függ, hogy mit szeretnél. Tegnap próbáltam FTP Player -rel otthonról streamelni. Az MX eldoba, a VLC símán lejátszotta. Ha Youtube videót szeretnél lejátszani, akkor viszont BS Player. Az MX a hálózati megosztások tallózását sem támogatja, míg a BS, és a VLC igen. Stb., stb.
-
törölt tag
válasz < CyberBob > #105946 üzenetére
SPMC, ami egy Kodi fork (régi nevén XBMC).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest