Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- iPad topik
- OLED TV topic
- Amazon Fire TV stick/box
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Konair
csendes tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Köszi, elvileg most lekérdeztem a telefon orientációját, de sajnos még mindig nem tudom, hogyan számoljam ki vagy forgassam el a tengelyt. Erre esetleg lenne valakinek ötlete?
-
Konair
csendes tag
Sziasztok!
Programomban szeretném lekérdezni a függőleges gyorsulás mértékét.
Ha a telefon fektetve van, akkor a gyorsulásmérő szenzorral ezt szépen ki is írja a Z tengelyre. Amint a telefont elforgatom, akkor már változnak a tengelyek, és nem tudom miként lehetne lekérdezni.
Olyan megoldás kéne, mint a linear acceleration, csak függőlegesen.
Nézegettem a rotation matrix-ot, de nem sikerült rájönnöm a működésére.Köszi a segítséget előre is!
-
Konair
csendes tag
válasz
SektorFlop
üzenetére
http://www.cypressnorth.com/blog/mobile-application-development/android-studio-not-working-in-windows-7-or-8-fixed/
-
Konair
csendes tag
Sziasztok!
Van egy BroadcastReceiver-em, és abban az onReceive elindít egy AsyncTask-ot. doInBackground-ban pedig lekérem a GPS koordinátákat.
Ám itt kapok egy java.lang.NullPointerException-t a 46. sorban, ahol ez szerepel:
locationManager = (LocationManager) mContext.getSystemService(Context.LOCATION_SERVICE);Ez a lekérés működött addig, míg be nem raktam AsyncTask-ba, így arra tippelek, hogy a context-et nem adom át helyesen.
Hogyan kellene ezt jól átadni?
Valaki tudna egy rendes leírást mutatni a contextről? -
Konair
csendes tag
Sziasztok!
GCM-et használok, és kapott üzenetet nem tudom beletenni if-be.
így néz ki:
// GCM által kapott üzenet: akarmi
String message = intent.getExtras().getString("price");String tesztstring= "tesztstring";
if ( message == "akarmi" ) {
...nem fut le...
}
if ( tesztstring == "tesztstring" ) {
...lefut...
} -
Konair
csendes tag
válasz
pvt.peter
üzenetére
Elnézést, ha félreérhetően fogalmaztam, a lényeg a kényszerített leállításon volt.
Mert ha bootcomplete-re rakom a boradcastrecievert, akkor is fenn áll ez a gond.
Kényszerített leállítás után nem hajlandó reagálni a boradcastreciever-re.
Amúgy 4.2.2, és status bar-ból kapcsolgattam. -
Konair
csendes tag
Sziasztok!
Airplane moda-ra kapcsoltam egy broadcastreceivert, ami elindít egy service-t.
Működik is, és ha rányomok a kényszerített leállításra (nem csak a servicet, hanem a teljes alkalmazást leállítom), le is áll a service.
De innentől a hiába kapcsolgatom az airplane mode-ot, nem reagál rá.
Ha újratelepítem az alkalmazást vagy újraindítom a telefont az sem segít.Ha viszont elindítok egy alkalmazáson belüli activityt, akkor onnantól megint reagál a broadcastreceivere.
A kérdésem az lenne, hogy erről a "tiltó listáról" le tudom-e venni activity inditása nélkül?
A segítséget előre is köszönöm!
-
Konair
csendes tag
Sziasztok!
Egy olyan programot szeretnék írni, ami elrejti a szoftveres gombokat (back, home, task; tehát nem a virtuális billentyűzetet).
Van ötletetek, hogy ez miként lehetne megcsinálni?
Ha root vagy újraindítás kell hozzá nem gond.A segítséget előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 5570 4K+ OLED Touch / i7-12800H 14C / 16-32G / 512G / RTX A2000 8G / IR FPR WS
- Dell Precision 7560 FHD / i7-11850H / 32G / 512G G4 / RTX A4000 8G / SCR WS tervező
- Alienware 16 Aurora - 16" 2560x1600 120Hz, Intel Core 7 240H, RTX 5060, beszámítás!
- Alpenföhn Ben Nevis processzorhűtő
- Eladó konfig! I9-14900K 2TB SSD 32GB DDR5 RTX5070 12GB!
- ÚJABB ÁRCSÖKKENTÉS Xiaomi Redmi 13C 8/256 mint az új, garanciával eladó
- Victorinox jellegű svájci bicska eladó
- Dobozos! Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÚJÉVI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Apple iPhone 14 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest