Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
thon73
tag
Hosszas próbálkozás után sem tudtam tökéletesen megoldani.
Ha valaki egyszer ilyesmibe fut bele:A requestLayout() nem fut le azonnal, sőt elég sokáig nem fut le.
Ha az onTouchEvent() rész alatt bárminek szüksége van az új kép adataira (méreteire), az ebben az időben még a korábbi (invalid) értéket fogja tartalmazni.
Az új érték csak az onMeasure() (bizonyos esetekben egyszerűbb lehet az onSizeChanged) lefutása UTÁN érhető el - ami amúgy logikus.
Ezen idő alatt skippelni kell (lehet) az érkező MotionEvent-eket.
DE! a kihagyott eventek miatt nem bizonyos, hogy az UP/POINTER_UP eventeket elkapjuk.Nekem szerencsére nem kellett sem az UP, sem a DOWN részben a méret, és úgy találtam (próbálgatással), hogy valamiért a POINTER_DOWN rész sem következik be onMeasure() lezajlása előtt. (Ezt nem tudom, miért van így; lehet, hogy így sincs.) Viszont: A MOVE eseményekből 40-50 elemet is rendszeresen "skippel" a program.
Így végül eléggé a lassú emberi reakciókra építek, de - végső soron - ez működik.
((Még olvastam egy listenerről, ami a layout lerendezése után értesít, de a logikán ez sem változtat.))
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4013
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,12 hónap garanciával
- Eladó egy S21 5g 256/8 dobozában töltővel fóliával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest