- Már az 1,4 nm-es eljárására koncentrál a TSMC
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Milyen videókártyát?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Gaming notebook topik
- Androidos tablet topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
sejt
tag
Sziasztok
Óriási nagy segítséget szeretnék tőletek kérni. Tablet ajánlat kellene külföldről két lehetőségre.
Az egyik 60000,- Ft környékén, minél nagyobb annál jobb felkiáltással, de minimum 10 colos, minőségibb, Minecraft futtatására alkalmas tablet, minél több memóriával és háttártárral, megbízható és felszerelt, meg ilyesmi
. Örülnék, ha nem MTK processzoros lenne, hanem SD – de semmitől nem zárkózom el, ha a szakik véleménye jó.
A másik 25000,- Ft környékén, ami alkalmas kártyajátékok és szókereső futtatására.Egyikben sem létszükséglet a SIM kártya behelyezési opció. Ami fontos, hogy vám és ÁFA mentes szállítás legyen, valamint még a Google Play áruház megléte is.
Illetve, ha van energiátok akkor itthon megvásárolható ajánlat is jöhet mind a kettőre, ha létezik ilyen.
Előre is köszönöm. Tisztelettel: MoRC
-
sejt
tag
Üdvi
Nézelődtem sokat és talán ez a két versenyző a befutó, az ára, a tudása és a két év garancia miatt.
Véleményetek szerint melyiknek a jobb választás és esetleg miért?
Prestigio MultiPad 4 Quantum 9.7 (PMP5297C_QUAD) tablet
Alcor Zest Q933RS 16 GB
Előre is köszi
-
sejt
tag
Üdvi
Rettenetes bajban vagyok - na jó nem vészes, az mellett, hogy emberek éheznek és ütik egymást.
Eljutottam addig a pontig, hogy Nokia 8310i
telefonom mellé szeretnék egy tabletet vásárolni. Az alapvető szempont a nagy kijelző, tehát ahogy néztem 9,7", vagy 10,1". 3G modul nem kell nekem, ellenben Wifi mindenkép - bár ahogy látom ez nem probléma. Nagyon jó lenne bele GPS. Kamera minősége, felbontása nem érdekes - de nem baj, ha van benne valami szutyok előlapi kamera, ha skypolni szeretnék.
Használnám olvasásra, filmnézésre, internetezésre. Ha van ilyen opció, hogy hdmi kábellel összelehetne kötni tv-vel és wifi-n keresztül működne az online filmnézés az is kellemes lenne.Fogalmam sincs milyen játékok vanak, de ha el boldogul vele akkor az pozítiv.
A hardvere, ahogy nézem 4 magos proci legyen, megfelelő gpu, 2 gb RAM, sok tárhely, valamint a hangszóró is elfogadható lenne. Jó szerviz és szoftver support. Lehetőleg 2 év garancia.
Az ára jó lenne, ha 65k alatt maradna.
Nagyon köszönöm előre is a segítséget és bocsi ha valamit rosszul írtam.
Tisztelet azoknak akik el tudnak igazodni az androidos dolgok között.
Ui.:Erről írták Prestigio MultiPad 4 Quantum 9.7 (PMP5297C_QUAD) tablet " Egyedüli hibája, hogy a 8gb beépített memóriából csak 1gb használható alkalmazásokra, ami ebben a kategóriában édeskevés." Ezt le tudná valaki fordítani fapadosra.
Ui2.: Esetleg az is szempont, hogy ha jön KitKat akkor az se okozzon gondot, de a gépek tanulmányozása során gondolom a gyártó akinek a feladata lenne ezt megírni, szóval gondolom itt is a support ami számít.
Ui3.: Bocsi ha valami nem érthető és ráadásul sokat írtam, de az elmúlt héten nem volt időm aludni igazából. Ha valakiben feltámadt a vágy arra, hogy segítsen és lenne kérdés akkor tedd fel légyszíves.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Már az 1,4 nm-es eljárására koncentrál a TSMC
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- 8 magos 8 colos Sim kártyás Lenovo Tablet M8 (4.gen. 3GB/32GB)
- iPad Air 4 64GB wifi+celular kiváló akku
- Eladó iPad 9th Generation + tok + digitális toll (nem Apple Pencil) kitűnő állapotban
- IPad 10gen 64Gb kék wifi( + Tok, Töltőkábel, Doboz ) + Apple Pencil Extra költség
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti W11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3346, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest