-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
kufirc
tag
Sziasztok .
Kezdő vagyok android fronton és egy kis segítségre lenne szükségem.
Sokat dolgozom otthonról számitógépen és a gyerek imádja nézegetni a pc-n lévő családi fotókat ( 200-210 Gb ) de sajnos ritkán szabad a gép . Éppen ezért arra gondoltam ,hogy kéne valamilyen app amin keresztül rá tudna csatlakozni a táblagépével ( Mi pad 5 , android 11 ) a számitógépemre úgy hogy engem ne zavarjon . Kodi ,Plex kilőve mivel a képátvitelt ( jpeg ) nem támogatja csak a média tartalmakat .
Szeretném , hogy csak nézegetni tudja a képeket és nem áthelyezni máshová , vagy netalán törölni .
Létezik ilyen applikáció amivel ez megoldható lenne ??? Szenvedek már 2-3 hete vele , de egyenlőre semmire sem jutottam.
A válaszokat előre is köszi . -
kufirc
tag
válasz
cidalain #81934 üzenetére
Értem , és köszi ....kicsit furcsa hogy napi 3-4 óra böngészésért bekapcsolva hagyjam egész nap ... de ki lehet próbálni .
Igazából az bosszant , hogy nem jövök rá a probléma megoldására. Valami miatt csinálja ezt a dolgot de nem tudom miért ..........
Azért köszi szépen a választ . -
kufirc
tag
Sziasztok . Adott egy Lenovo A10-70 tablet android 6 .
Bekapcsoláskor van hogy 6-8 percet is vár mire beindul . Szerintetek mi lehet a gond ?????? Megvolt a gyári visszaállítás de a probléma nem oldódott meg.
Amúgy minden ok vele 4 éves múlt az appok jól szuperálnak indulás után pattan rendesen ,az akku is bírja 4-5 napig , csak ez a beindítás vacakol .. Ha volna valakinek 1-2 jó ötlete azt nagyon megköszönném .. -
kufirc
tag
Sziasztok . Adott egy Lenovo A10-70 tablet android 6 .
Bekapcsoláskor van hogy 6-8 percet is vár mire beindul . Szerintetek mi lehet a gond ?????? Amúgy minden ok vele 4 éves múlt az appok jól szuperálnak rajta csak ez a beindítás vacakol .
Valakinek valami vélemény ?????? -
kufirc
tag
Lenovo TAB A10-70 lehet e frissíteni 5.0.1 ről 6 vagy 7 androidra , és megéri e ????
Nem lassul be ??? -
kufirc
tag
Sziasztok
Tudja e valaki közületek, hogy miért jelenik meg ez az üzenet minden egyes rendszer indításnál ???Warning application has been moved completed !
Lenovo TAB 2A 10-70L táblagépen jelentkezik a probléma és nem tudom mi lehet a gond.
A tablet új ,10 napos nem sok minden van rajta még, viszont tettem bele egy 32 gb mikro sd karit .
Kezdő vagyok az Android oprendszerben , kérlek benneteket ha tudtok segítsetek .
Válaszotokat előre is köszönömkufirc
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest