- Analóg fényképezés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kokapu
tag
válasz
this is life #86804 üzenetére
Megfogadtam a tanácsot, a 139 eurós az áfa különbözettel még pont belefért a keretbe, úgyhogy azt rendeltem.
Nagyon köszönöm még egyszer a segítséget! -
Kokapu
tag
válasz
this is life #86804 üzenetére
Köszönöm, az jó lesz. 🙂
-
Kokapu
tag
válasz
this is life #86787 üzenetére
Köszönöm!
Hát, elsőre kinéztem egy 30ezres Lenovot, de aztán rájöttem, hogy azzal nem biztos, hogy tud Minecraftot játszani.
Akkor aztán rájöttem arra is, hogy fogalmam sincs, annak a játéknak milyen igényei vannak.
Azért 60ezernél többet nem szeretnék érte adni. Ha ennyiből nem megoldható, kap mást, laptopja úgyis van. -
Kokapu
tag
Sziasztok!
10 éves gyereknek szeretnék egy tabletet. 7-8 collos elég, youtube videó nézésre és Robloxot, Minecraftot szeret játszani.
Fogalmam sincs, milyen igényei vannak ezeknek a játékoknak. Tudnátok segíteni?Köszönöm szépen!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest