- Jövőre veti be az FSR 4-et a Sony a PlayStation 5 Pro konzolon
- Angol futball: 30 szezon statisztikáiból gyűjt érdekességeket a Microsoft AI
- Kifarolhat az üvegszubsztrátumok piacáról az Intel
- Magas AI-költségek, csökkenő létszám: dolgozók ezreit rúgja ki a Microsoft
- Tovább csúsztatja az 1,4 nm-es node-ját a Samsung
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Irvkhf
aktív tag
válasz
cidalain #85722 üzenetére
Köszönöm a segítséget, én is erre gondoltam csak érdekelt volna nem tud e valaki valami más megoldást is hogy jobban működjön. Használtan vettem nagyon olcsón, nem volt még tablettem tudtam hogy nem lesz valami gyors de Android 7 van rajta meg még újan is lehet venni gondoltam megnézem milyen és ha lehet majd csinálok vele valamit. Lehet hogy a telefonra jobban van megírva a rendszer.
Az ilyen tablettet nem ajánlom senkinek azért írom mert még most is lehet venni újan is.
-
Irvkhf
aktív tag
válasz
aprokaroka87 #85721 üzenetére
A Cortex-A7 et csak példának írtam hogy az is 4 magos és 1,3 Ghz de régebbi mint a Cortex-A53 ami 4 magos 1,2 Ghz.
Azért írtam mert van egy régebbi telefonunk is amiben a CPU: Cortex-A7 van és Android 4.4 rendszer van rajta ami elég jól működik. Játékokat amit a Play áruházból fel lehet rá telepíteni meg más programokat is gyorsan nyit meg annyival gyorsabban hogy a kettőt össze se lehet hasonlítani. Míg a telefonon egyből elindul és megy addig a tabletten vagy háromszor megpróbálom elindítani és akkor se mindig, ötödjére mondjuk elindul és akkor is lassan fut akadozik nem úgy mint a telefonon pedig mind a kettőben ARM Mali-400 MP2 GPU van ami 2 magos és 500 Mhz.
-
Irvkhf
aktív tag
Azt írja az oldal róla hogy CPU: Cortex-A53, CPU Cores 4, CPU Maximum Frequency 1,2 Ghz. A CPU Cortex-A7 is négy magos és 1,3 Ghz. Tudom hogy 1Gb RAM van benne és 8 Gb ROM. Eredetileg Android 7 van rajta amivel elég lassú azért akarok inkább valami Android 4.4 vagy 5 öt tenni rá. Esetleg valami mini Linuxot ha lenne de nem találtam.
-
Irvkhf
aktív tag
válasz
aprokaroka87 #85714 üzenetére
Navon IQ7 2018, Soc model A64.
-
Irvkhf
aktív tag
Nincs valami módosított kisebb hely igényű android vagy linux amit egy régebbi tablettre is fel lehet rakni.
-
Irvkhf
aktív tag
Sziasztok !
Vettem egy Navon IQ7 2018 tablettet, az a bajom vele hogy nagyon lassú alig lehet valamire használni. A rendszert újra telepítettem de úgy se sokat javult. Van valami lehetőség kicsit jobbá tenni vagy valami más operációs rendszert telepíteni rá ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged