-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
-
cserkész
tag
Lenovo IdeaTab A2107A
Ennél a tabletnél be tudok valahogy lépni a recovery-be?
Sajna nekiáltam a telepitésnek és azóta csak a lenovo feliratig jut és vége....
-
cserkész
tag
Üdv mindenkinek.
Egy kis segitségre lenne szükségem. Adott egy lenovo a2107a ideatab, de nem hajlandó müködni sehogy sem telefonként, pedig van térerő,felraktam már tácsázót, mindent. Valahol már olvastam azt is hogy itt a sim-et csak internetezésre lehet használni, de ezt nem akarom elhinni.... ha valakinek lenne valami pontos infója erről azt megköszönném, mert sajna a gugli most nem sokat segitett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Építő/felújító topik
- Küszöbön az androidos PC-k
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Spórolós topik
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Eljött a vég kezdete? | Sora 2 – beszéljünk róla
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- iPad Air 4. Gen 2020 (Wi-Fi+Cellular 256GB Space Gray) Garanciával, üzletből
- Óriástablet ! LENOVO Idea Tab Pro 12.7" 3K 144Hz + Pen+ Moto Buds, Üzletből, Gari 2027.9.01-ig
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7 Black - i5-1035G4 I 8GB I 256SSD I W11 I Cam I Garancia!
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Ipad 6 32Gb (hibás)
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Dr.NX