Hirdetés
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
dio001
tag
Sziasztok!
Megvettem az aldiban árult Medion tabletet. Elsőre jól összerakottnak tűnik, teljesen feltöltött állapotban volt, otg kábel,töltő és egy füles járt hozzá, illetve egy kis háromszög alakú tartó. Pár óra használat után amikor videókat néztem, akkor elkezdett melegedni a jobb oldala, gondolom terhelve volt a videokártya. Szóval így első benyomásra egészen jónak tűnik. Egy gyors kérdésem lenne, vajon lehet rajta rom-ot cserélni? MIUI-t használok a telefonon és nagyon megkedveltem, lehet-e rakni vajon erre a tabletre?
-
dio001
tag
válasz
tjb007 #60968 üzenetére
Hogyan tudom megoldani hogy a külső hdd-t majd tudjam csatlakoztatni az új tablethez. Igazából a tablet a laptopot váltaná ki, csak sorozat nėzėsre és kisebb böngészéshez. Vagy vegyek egy 32 belső ramos tabletet amely bővíthető 64 vagy akár 128 gb ig és így kiküszöbölöm a külső hdd-t. Esetleg egyéb ötlet?
-
dio001
tag
Van olyan tablet amire lehet csatlakoztatni külső hdd-t és kezeli is azt? USB-n keresztül
-
dio001
tag
Sziasztok!
Tablet vásárlásra adom a fejemet. Az összefoglalót elolvasva a következő paraméterek vannak előtérbe helyezve:
Kijelző: 8,4-9,4 col (nagyon szájhúzva 9,7 vagy 10,1)
Új és használt is szóba jöhet.
Akksi azért bírjon olyan 6 órát, mert havonta 1x hosszabb utazáshoz lesz.Inkább android os legyen, mert windowst már vagy 6 éve nem használok.
2/16 de 2/32-nek jobban örülnék illetve szempont ha lehet hogy egyszerre lehessen akár tölteni és külső vinyót rákötni.Elsősorban itthoni kell, de ha van jó online webshop aminek van európai raktára akkor nyitott vagyok rá (pl. merimobiles)
Felhasználási mód: filmezés, netezés (4-5 lap megnyitva maximum), játék nem fontos.
Összeg: 60eft, de tuti vásár esetén 70eftre is felmegyek.Mit tudtok ajánlani? Nyitott vagyok jó fajta kínai termékek felé is. Teclast,Pipo,Onda...a kijelző fontos hogy ne kocka inkább téglalap alakra hasonlítson. tehát 9,7 coll kiesik. de végső esetben ha megszokás kérdése akkor jöhet.
Válaszotokat köszönöm.Üdv: Dio
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Synology NAS
- Windows 7
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- IFA 2025: Csúcskategóriás funkciókat kínál az EarFun új fül- és fejhallgatója
- Azonnali fotós kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti W11 Garancia
- Eladó egy hibátlan szép állapotú Apple A2602 9. gen. Ipad 64GB
- Eladó iPad 9th Generation + tok + digitális toll (nem Apple Pencil) kitűnő állapotban
- iPad Pro 13 M4 256GB wifi újszerű 2028.04-ig jótállás
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5250 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 12,5"FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3333
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest