-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mister_X
nagyúr
Sziasztok!
Keresek egy 7"-es, kizárólag új és itthon, boltból beszerezhető tabletet 30-40.000Ft-os sávban. Amit még fontos tudni róla, hogy gyerekek is használnák, tehát ne a meghajlítható kínai műanyag tablet legyen, hanem valami masszívabb, ami túlél akár többszöri 0,5-1m körüli zuhanást is puhább felületre.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
csendes #57551 üzenetére
Olyanra gondolok, amiben elektronika van: én eddig olyasmikről tudtam, hogy stylus, kapacitív stylus, aktív toll - utóbbi tud olyan csekélységeket, hogy azt is érzékeli, mennyire nyomom oda a képernyőhöz meg ilyenek. Leginkább rajzolás miatt kellene - nem feltétlen Samsungot akarok a házhoz, de ott a legszélesebb a termékpaletta.
Még gondolkodtam Windowsos tabokon is, de ott néha picit más az árkategória. Jelenleg iPad Airem van, tehát a tablet minősége terén magasak az elvárásaim, de ugye az Apple cuccok nem támogatnak aktív tollakat, a sima kapacitív stylusok meg hagynak maguk után némi kívánnivalót.
-
Mister_X
nagyúr
Üdv!
A Samsung tabletek támogatják az aktív tollakat?
-
Mister_X
nagyúr
Üdv!
Lehet billentyűzetet csatlakoztatni tabletekhez? Van microUSBUSB átalakító, azzal menne? -
Mister_X
nagyúr
Sziasztok!
Ghoo Tab 7000S-ről mik a vélemények?
-
Mister_X
nagyúr
Sziasztok!
Valaki tud már valamit arról, hogy a Win RT-t át lehet-e majd ültetni valami droidos tabra?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest