Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- CPU léghűtés kibeszélő
- Közösen vinné a játékokba a gépi tanulást a Sony és az AMD
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amazon Kindle
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
gonger
senior tag
válasz cidalain #72123 üzenetére
Oké, köszönöm.
Igazából egy olyan stabil működésű tab-ot keresek ami 3,5 mm-es jack-en keresztül mini hifihez lenne kötve az üzletünkben és spotify szólna róla wifiről. A spotify appon kívül mással nem is terhelnénk.
Tab s2-esem van, a telóm is egy jól bevált samsung, a korábbi kínai androidokkal mindig csak bosszankodtam, innen jött, hogy ez a tab is samsung legyen. kb ennyit (40-42e) tudok rászánni. -
gonger
senior tag
Sziasztok,
Samsung t280-as modellt vennék, de a leírások fejlécében van ahol "(2016)" megjelölés is szerepel és van ahol nem . Specifikációban nem látok különbséget, de a nagy áruházak árai között is érzékelhető a szórás.Van differencia az alábbi 3 készülék között?
MediaMarkt
AQUA
EDIGITALNa persze ez meg egy elgondolkodtató opció....
[ Szerkesztve ]
-
gonger
senior tag
Sziasztok,
Üzlethelyiségünkbe szeretnék a mini hifihez kötni egy egyszerűbb tabot jack kimenetről.
Spotify menne róla napi 7-8 órában wifin keresztül.
Nekem Samsung TAB S2-esem van, így a minőséget szeretem, de erre a célra tökéletes lenne szerintem egy olcsóbb, egyszerűbb gép is.
7-8 Colos is megfelel, kb 50 ezret szánnék rá. Samus tapasztalataim nagyon jó, tőlük ebben az árban a alap gépek vannak, kevéske háttértárral, bár tényleg csak Spotify online hallgatásra szánom, nem lesz tele minden szar appal.
Inkább az a fontos, hogy a hangminőség a jack kimeneten ne legyen túl vacak, és működjön stabilan fagyás,akadás nélkül
(tudom a töltésre figyelni kellene, hogy ne vágjuk haza az akksit egyhamar)
Milyen vasat javasoltok erre a célra? gondolkodtam egyszerűbb laptopon is, de nem lenne feltétlenül olcsóbb/jobb megoldás és a helytakarékosság sem utolsó szempont[ Szerkesztve ]
-
gonger
senior tag
válasz gonger #69653 üzenetére
Nos,meghoztam a döntést. Tab s2 8.0 VE wifi lett a kiválasztott. Glamour kupon kedvezmény érvényesítéssel.+ volt még némi westend ajándékkártyám is amit elsütöttem, így ténylegesen nekem 75.500 Ft kiadásba került! 😆
Ennyit megért. Tokot még nem vettem, a gyári ára igencsak borsos.[ Szerkesztve ]
-
gonger
senior tag
Sziasztok,
Samsung A5-ös telefonom és otthoni asztali PC-m mellé szeretnék egy wifis tabletet,amit vihetek magammal utazások alatt filmezni, képeket rendezni, facebookozni, vagy csak úgy otthon szörfölni ha épp nem akarok géphez ülni.(játék appokbó esetleg egy-két egyszerűbb szimulátor, vagy kártyajáték kerülhet szóba)
Ezek alapján úgy gondolom a 8" -os is elég lehet, bár jobba 9,7"-esek kijelző mérete, kézben talán a kisebb kezelehetőbb nekem és az árkülönbség már indokolatlan...
Lélektani határ ~100.000 Ft és tudom, hogy még úgy is költenem kell tokra, szeretek vigyázni a cuccaimra.
Alternatívák:
-Samsung Tab S2 VE 8.0 32GB wifi - most 15% MM kedvezménnyel 93.400 Ft
-Apple iPad mini 2 retina 32 GB wifi 99.000 FtApple cuccot nem használok, kijelzők közötti különbséget nem tudom megítélni. A Samsung szerintem még így is túlárazott de csinos darab, frissebb modell, tetszik a bővíthető tárhely is és egy ideig még biztos elég lesz ez a hardwer. A meglévő Androidos telefonommal is egyszerűbb lenne a szinkron, így efelé hajlok
Fentiekhez van ésszerűbb választás, mint a TAB S2?előre is köszönöm a válaszokat!
-
gonger
senior tag
Én is így gondolom, de az egyik eladó egy boltban azt fejtegette, hogy nem feltétlen kell külső tápos usb hub, mert van olyan otg kábel, amin van tápcsatlakozó és ha közben rádugom a tab töltőjét, akkor az ad tápot a külső USB-s vinyónak is (???).persze kipróbálni nem tudtuk.
-
gonger
senior tag
válasz csibe1 #34081 üzenetére
A Prestigio Pro Duo-val meg tudom azt csinálni, hogy OTG kábelen egy USB elosztóval külső vinyót és egy kártyaolvasót csatlakoztatok(közben a tab-ot tápra teszem) és a kártyaolvasóban lévő kártyáról fájlokat másolok a külső vinyóra?
Illetve van olyan képnézegető app, amivel slideshowt tudok vetíteni, egyszerű szép és időzíthető áttűnésekkel hdmi-n keresztül egy TV-re kötve? -
-
gonger
senior tag
válasz this is life #33492 üzenetére
Ainolokkal bizniszel itthon egy ismerősöm, esetleg még az jöhetne szóba. Korábbi típusok voltak a kezemben, bár az nem IPS volt, de ami megmaradt, hogy gagyi volt a töltő cstlakozója és használat során kellemetlenül melegedett a hátlap.
Ainolt hova tennétek mondjuk egy Prestigio Prime Duo és egy Galapad viszonlatában? -
gonger
senior tag
válasz this is life #33482 üzenetére
igazából nem költenék rá sokat, még egy samu 3110-es árát se, mert csak netezésre, emailre kellene, illetve munkájából adódan képeket egyszerűbb lenne neki azzal mutogatnia, mint mindig cincálni a régi 14"-os laptopot, aminek már az akksija is gatya.
Ill utazásaink során is a tabot vinnénk magunkkal kapcsolattartás gyanánt, és sokat fényképezünk, tabon keresztül másolgatnánk a mem kártyáról át a fotókat, videókat külső hdd-re.
Prestigio prime duo is gondolom kezel külső hdd-t aktív hubon keresztül, úgy még mellette kóg rajta egy kárytaolvasó is.Van ötlet, hogy a Prestigio-t hol tudnám megnyomkodni? Speedshopban ez az átépítés miatt sajna legalább 1 hétig nem lesz kivitelezhető..
[ Szerkesztve ]
-
gonger
senior tag
válasz this is life #33465 üzenetére
Nekem a napokban kellene választanom.03.22-én lesz a párom szülinapja...
Tegnap benéztem speedshopba, de átalakítás miatt a wayteq70dci-t nem tudtam megtapogatni, az eladó szerint is gyönyörű a képernyő, az összeszerelés már gázabb. Prestigio prime duo-t ajánlotta még 2 maggal, ami IPS és jobb összeszerelés. de akkor má elgondolkodtató, egy Galatab 56 e Ft-ért vagy esetleg egy Samu 3110. (asus nexus 7 is tetszik, de gáz, hogy egy micro sd-t sem lehet beletenni)
rk 3188 31xx szériások nem tudom mikor jönnek ki, igazából szerintem a fent felsorolatk nekem megfelelnénk -
gonger
senior tag
Vásárlás előtt állok és a wayteq 70dci és a prestigio tabjai között nézelődtem. Egyelőre azon túl, hogy elég lesz-e nekünk a 7", még dilemma, hogy 3g-s legyen-e(mert ugye otthon és szállodában/kávézóban van wifi ill a mobilomról osztható mobilnet) ill kell-e bluetooth, mert szeretnék hozzá billentyűzetes tokot is. Sokat zabálhat a BT? mert lehet venni USB-s billenytűzetet is, csak akkor kérdés, hogy egyszerre azzal más USB-s eszközt kezel-e pl a Wayteq v a Prestigio prime duo?
[ Szerkesztve ]
-
gonger
senior tag
válasz this is life #33107 üzenetére
igen, azt aki samsungot is megtapogattam már. rendben van az biztos, de 55 e a legalacsonyabb ár. Jövő héten megnézem a wayteq 70 dci-t is, mert elég nagy az árkülönbség a kettő között, hogy megérje átgondolni a választást.
-
gonger
senior tag
válasz this is life #33105 üzenetére
És ehhez képest mit tudhat a QayteQ xTab-100dci???
Nekem lehet elég lenne egy 7 "-os Tab is, de a 70 dci üzemeideje szintén nem túl erős, ezért keresnék egy masszívabbat. -
gonger
senior tag
válasz this is life #33047 üzenetére
ez Ok, de a samsung-os csatlakozóról USB-re alakító OTG kábel létezik? MM-ban ezt nem tudták megmondani.
ez a külső tápos hub azt jelenti, hogy (konnektorba dugva) adapterről adja a tápot a vinyónak majd? (nem volt még ilyennel dolgom)[ Szerkesztve ]
-
gonger
senior tag
válasz this is life #33045 üzenetére
Én is szemezek a P3110-el.Párom is használná, női táskában is elfér, lehet venni hozzá(ha jól tudom) USB-s billentyűzete is.
2 kérdésem azonban lenne:
-Hogyan tudom megoldani, hogy USB-s 2,5"külső vinyót kössek hozzá?
Ma néztem ezt a kis tabot a MM-ban, és vmi egyedi Samsung csatija van.
-Át lehet alakítani azt úgy hogy külső tápos USB hubon hozzá tudjak kötni SD kártyaolvasót és egy külső vinyót is egyszerre? A tabról tudnék a 2 külső eszköz között fájlokat mozgatni? -
gonger
senior tag
válasz this is life #33038 üzenetére
Na igen! Ez nagy kérdés, hogy kínai legyen vagy koreai? :-)
samsung galaxy tab 2 p3110 vs egy erős Ainol, mait én is fenntartásokkal kezelnék.. Vagy ott van a Wayteq dci70-ese jó áron.. fene se tudja... árban meg jó nagy különbség van, kérdés, hogy megéri e azt a többletet a samsung... ez a dilemmám nekem is, pedig pár napon belül döntenem kell...[ Szerkesztve ]
-
gonger
senior tag
Sziasztok,
Barátnőm szülinapjára vennék tabletet max 40-45 e ft (ez már nagyon plafon, lehet olcsóbb is megfelelne neki). Van itthon szgépünk, de kényelmesebb lenne neki a tabot hordani. 3g, bluetooth nem feltétel, de jó ha van, wifi legyen stabil, és 7"-8"lenne az ideális(Lehetőleg IPS), bár én szemeztem a 9,7"-osokkal is, de azt hallom, hogy az már nagy meg nehéz fogni, nem fér el táskában stb...pedig szerintem egy képernyő sosem lehet elég nagy...
Utazáshoz használnánk legtöbbet, mert hosszú út során a fotókat szeretném lementeni. 2,5"-os külső USB-s vinyóm van, milyen megoldás létezik ezzel? Film is menne rajta ritkán,skype ill egyszerűbb játékok.
Mit javasoltok?
-Concorde Tab Play 16 Gb erről senki nem ír, ennyire gagyi a Concorde?
-WayteQ 70 dci?fontos lenne számomra a stabilitás, nem feltétlenül ROM-oznék. Kínai Ainol-ban érdemes gondolkodni?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- CPU léghűtés kibeszélő
- Nintendo Switch
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Szólánc.
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- BestBuy topik
- Akvarisztika
- Közösen vinné a játékokba a gépi tanulást a Sony és az AMD
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Apple Ipad 7-8-9, 10.5 Pro, Air 3 gyári billentyűzet, magyar, fekete, új ( IPAD SMART KEYBOARD )
- iPad Pro 2018 12,9 256GB wifi+cellular 1 éves cégtől 12 hónap szavatosság
- KARÁCSONYI AKCIÓ!!! ÚJ Surface Pro 10 EZÜST Ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD Gar: majdnem 2027
- iPad Pro 13 M4 13", Wi-Fi+5G CELLULAR 256GB Makulátlan szép állapot 2025.05.15 Deák térnél Átvehető.
- Akció Új IPAD MINI 6 64GB WI-Fi VAGY 5G LTE , Minden Színben BONTATLAN AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest