-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz blakey #75084 üzenetére
jó a T3 is, de olcsóbb bőven mint 60.
Az M3 10 Lite jobb persze, viszont 60 fülött van bőven
Az M3-ban jobb a soc, több a ram/rom, jobb a kijelzőfelbontás. Esélyesebb az Android 8 is.
Az a kérdés, hogy mi az elvárás pontosan.(#75085) Szabcsizz
ennyiért fullHD 10-es nincs, ez tény. viszont semmi extra, csak a kijelző jobb, mint a hasonló árú középkategóriás Lenovo tab4 vagy Huawei T3. Kérdéses az Android szoftvertámogatása, mert ebben csak 6-os van.[ Szerkesztve ]
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
Gabesz1019
senior tag
válasz blakey #75128 üzenetére
Most már én is kezdek a Huawei felé húzni. Lenovoban csak a hangszórók elhelyezése tetszik jobban, de kinézetre viszont a Mediapad jön be. Holnap eldöntöm én is, hogy melyik legyen. Vagy megveszem itt helyben ha lesz, vagy megrendelem, mert karácsonyi ajándék lesz és nem szeretnék kicsúszni az időből.
-
Gabesz1019
senior tag
válasz blakey #75234 üzenetére
Felhívom a Huawei-t, mondom nekik, hogy mi a problémám aztán majd mondják, hogy cserélik-e vagy ez ilyen. Még egy kérdés. Szerintetek, csak 5v 1A töltővel lehet tölteni a készüléket, vagy tölthetem 5v 2A-val is? Ezzel az 1A-s töltővel nagyon lassan tölti, csak nem tudom, hogy a 2A-s töltő ártana-e neki.
-
cidalain
veterán
válasz blakey #75236 üzenetére
Elkepzelni sem tudom miert arthatna az akunak a gyorsabb toltes.
A toltes sebesseget (a felvett aram mennyiseget) elsosorban az eszkoz vezerli, nem a tolto. Nyilvan ha kisebb toltovel toltod, akkor a toltot maxon fogja jaratni. Ha nagyobbal mondjuk 2A-essel, az nem jelenti azt hogy annyival fog toltodni, mert ha az eszkoz csak 1A-t tud felvenni, akkor annyit.Szoval visszaterve, ha az akkura nezve karos lenne a gyorsabb toltes, akkor minden eszkozbe olyan aramkort tennenek ami lassan tolti fel az akkut. De mivel ez nem igy van, ezert kijelenthetjuk, hogy a gyors toltes nem karosabb, mint a lassu, esetleg ha megis, akkor annyira elenyeszo a kulonbseg, hogy megerti gyorsabban tolteni, mert tobbet nyersz a kevesebb toltesi idovel, mint az akku karosodasaval.
Kovetkezeskeppen egy telot/tabot olyan toltovel toltesz, amilyennel akarsz, ha a tolto minosegi darab. Kisebb ne legyen, mint a gyari, mert akkor egy orokkevalosag lesz a toltesi ido.
Serceges a toltoben nem nagy problema, de persze ha zavar, akkor meg lehet jatszani, hatha kicserelik.
[ Szerkesztve ]
-
cidalain
veterán
válasz blakey #75238 üzenetére
Azt irtad jobb a lassu toltes.
Ha ezt tovabbviszem, akkor miert lenne jobb, ha valami tobb idobe kerul?
Ertelemszeruen igy nem lehet jobb.Mashogy meg csak ugy lehet jobb akkor, ha az akku allapotanak jot tesz. Azaz a masik karositja. Vagy hogy a pekbe kellene ertelmezni mashogy hogy a lassabb toltes jobb az akkunak. Miert? Mitol? Mitol rosszabb a gyorsabb?
Koltoi kerdes, mert szerintem itt nincs valasz, mert az allitas teves. Szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Elektromos autók - motorok
- Xbox Series X|S
- Villanyszerelés
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- iPad 7th. 32GB Cellular Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 92%/p3779
- Huawei Mediapad T3, Wi-fi, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple iPad 9 2021 10.2 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- GIGA ULTRA AKCIÓ!!! iPad Pro billentyűzet MAGIC KEYBOARD 12.9
- iPad Pro 12.9" 512 GB Wi-Fi Space Grey + Pencil 2 + Magic Keyboard garanciális
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest