- Egy tápkábel négy vezetékét elvágva is működik a GeForce RTX 5090
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Az AMD-vel tervezi a következő generációs Xboxokat a Microsoft
- OLED, Mini-LED, IPS, VA, TN - melyik panelt válaszd 2025-ben?
- Milyen videókártyát?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vandie
tag
Megoldottam a témát közben factory resettel. Már csak az a kérdésem, hogy a kijelzője törött, tehát az üveg betört, érintésre nem reagál egy részen, de a kép maga tökéletes. Mit kellene benne cserélni és nem-e tudtok olyan embert javasolni innen fórumról privátban aki beszerezné hozzá amit kell jó áron?
Köszönöm
-
kurtuzov
senior tag
Van a családban LG GPad 8.3, én üzemeltem be és teljesen rendben van azóta is. Csak az most már ~75 eFt körül mozog, tavaly karácsonykor volt 90 iga akkor is nagyon megérte. Nem a Nexus mellett érveltem feltétlen, hanem a hosszú távú használati igény szempontodat figyelembe véve olyan eszközt lenne célszerű venned, ami még jó pár hivatalos frissítést is megkap. Tehát e téren a Samsungok is jók.
-
kurtuzov
senior tag
Nem vagyok benne biztos, de az általad linkelt cégnél kérdezz rá a gyári Samsung garanciára, vagy általuk nyújtott boltira. Nem tudom a tabletekre vonatkozik-e a csúcstelefonoknál meglevő prémium garancia. És akkor nem mindegy hol veszed.
Költségvetési korlát szigorúan kezelése terén csak magamból indultam ki. Nyilván nem mindenki tud ekkora összeget(100e Ft) tablet vásárlásra fordítani, van akinek már egy 30eFt-os eszköz beszerzése is igen komoly kihívás és bizony meg is becsüli ha sikerül egyet összehoznia. Azoknál akik 3-4x akkora büdzsében gondolkodnak,nagy valószínűséggel van valamekkora mozgástér is az esetleges plusz igények kielégítésére. -
pengwin
addikt
Szia,
+1 a G PAd 8.3-ra, gyakorlatilag név nélkül leírtad ezt a készüléket
Ennél mex a Z3 Tablet Compact lenne jobb, de az csak most fog még megjelenni és szerintem nem fog beleférni a keretedbe.(#53500) taip
Android alatt van hátránya az Atom prociknak, mondjuk az új Z3xxx széria nagyon jól sikerült, de kompatibilitási problémák még mindig vannak, csak egyre kissebb mértékben. A Z2xxx-ek kicsit félresikerült kisérlet voltak (GPU-juk miatt, meg hyperthreading egy mobilprocesszorban, heh?)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vicces képek
- Rendszergazda topic
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- LEGO klub
- Egy tápkábel négy vezetékét elvágva is működik a GeForce RTX 5090
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Az AMD-vel tervezi a következő generációs Xboxokat a Microsoft
- További aktív témák...
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- IPAD AIR 13" M3 WIFI 256GB KÉK
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest