-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
M.Ildiko
tag
válasz
ratobi #84256 üzenetére
Miért is?
Amikor kerestem, nem mélyedtem el a chipek és belső felépítés rejtelmeiben, mert ennyire nem értek hozzá, azért egy kicsit igen. Nem láttam alapvetően más különbséget, mint a sim-slot, bár bizonyára lehetett. Amire felhasználni akarom, annál mindegy, mert újságot olvasni, vásárláshoz infót gyűjteni, tv-got, vagy más csatornán műsort nézni megfelel. Az már csak hab volt a tortán, hogy ismeri és jól használja a digis simkártyámat, tudja a volte-vowifit (ki is próbáltam, valóban megy), és ugyan csak kihangosítva, de normálisan lehet telefonálni is. Ilyen módon hangos kommunikációra is jó lesz. Ja és van magyar támogatás, pedig nem jelzik a leírásnál. Nem tökéletes, van néhány angolul megjelenő menüpont.
Minden nap használom, hiszen ezért vettem. Tokot itthonról szereztem be hozzá. Egy kicsit nehéz, ha kézben kell tartani, nem tudom letámasztani valahova, de kézreáll.
Úgy szinkronizálta le a telefonomat, hogy minden azon levő programot is átpakolt, ezek közül van amit frissíteni kellett, van amit újra kellett telepíteni, és volt ami ment csont nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged