- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gaming notebook topik
- 3D nyomtatás
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
M.Ildiko
tag
válasz
ratobi #84256 üzenetére
Miért is?
Amikor kerestem, nem mélyedtem el a chipek és belső felépítés rejtelmeiben, mert ennyire nem értek hozzá, azért egy kicsit igen. Nem láttam alapvetően más különbséget, mint a sim-slot, bár bizonyára lehetett. Amire felhasználni akarom, annál mindegy, mert újságot olvasni, vásárláshoz infót gyűjteni, tv-got, vagy más csatornán műsort nézni megfelel. Az már csak hab volt a tortán, hogy ismeri és jól használja a digis simkártyámat, tudja a volte-vowifit (ki is próbáltam, valóban megy), és ugyan csak kihangosítva, de normálisan lehet telefonálni is. Ilyen módon hangos kommunikációra is jó lesz. Ja és van magyar támogatás, pedig nem jelzik a leírásnál. Nem tökéletes, van néhány angolul megjelenő menüpont.
Minden nap használom, hiszen ezért vettem. Tokot itthonról szereztem be hozzá. Egy kicsit nehéz, ha kézben kell tartani, nem tudom letámasztani valahova, de kézreáll.
Úgy szinkronizálta le a telefonomat, hogy minden azon levő programot is átpakolt, ezek közül van amit frissíteni kellett, van amit újra kellett telepíteni, és volt ami ment csont nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad Air 4 64GB wifi+celular kiváló akku
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- Apple iPad Pro 12.9 M1 (5th gen Wifi+Cellular) 128GB
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Tökéletes , Garanciával, üzletből
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3202, 95% Akkumulátor
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- Lenovo Tab P12 / Wi-fi / 8/128GB / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest