-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
EmberXY
veterán
válasz
tjb007 #67194 üzenetére
Köszi, utánajárok mindenképpen, viszonylag ritkán töltöm, szinte hetente, ezért sem tűnik gyakorinak az eset, eddig kétszer fordult elő.
Teljesen gyári minden rajta, se rootolva nincs, még használva is csak alig, és akkor is csak teljesen szokványosan, ezért nem is értem, hogy mi lehet a gond. Azt meg főleg nem, hogy miért jelzi, hogy töltődik (vagyis valamilyen szinten mégis kapnia kell az áramot), de valójában hogyhogy nem, és hogy szoftveresen mi köze van ehhez az Androidnak, elvégre az akksi az hardver, nem?
Most ez hardver vagy szoftver hiba? (Vagy tényleg a konnektorral lehet valami?) Nem értem én ezt, oké, hogy "noname" a cucc, de rendesen működik, pont ezzel szivatna?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M2 / Ezüst / Wifi / 256GB / Garancia
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G - 256GB - új, garis (SM-X926B)
- Ipad mini 7 csere Legion go-ra (Biztosítás/garancia 2028-ig/ajándékok)
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- iPad A16 Wifi 128Gb Silver A3354 bontatlan
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Keresünk dokkolókat
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged