Hirdetés
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Unigine Superposition Benchmark
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- MILC felhasználók szakmai topikja
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
Lehet hogy rosszul írtam le, majd megnézem. Első benyomásaim alapján ajánlanám ezt a darabot a kínai tabletek közül, ha valaki ennyit szán egy kínai kütyüre. Én igazándiból Note-t vagy Asus-t akartam venni, de a kijelző felbontásával nagyon nem voltam kibékülve azért a pénzért. Az Acer Iconia 700 lett volna a befutó szinte mindenben, de az 2x ennyibe került és csak 1 év garit adtak hozzá. Lehet ha 2 évet adnak rá akkor azt veszek, de egy biztos, hogy HD kijelző alatt nem fogok 10-es tabletet venni, de 7"-is csak minimum 1280x800-asban, eszméletlen a különbség).
Mindenképpen akartam tenni egy próbát kínai tablettel, páromnak kell alap dolgokra, és azt akartam hogy egy röccenésmentes darab legyen, jó kijelzővel. Ez a rész bejött eddig, remélem a többi jó lesz, pár hét alatt majd kiderül. Valami jó Launchert fogok feltenni rá mert az alap 4.2.2. nem túl sokat enged. (igen itt hiányozhat a neves gyártók testreszabott felülete, de az Androidban az a jó hogy szinte minden megoldható ilyen szinten.)
Netezés, kezelés alatt nincs akadás, legalábbis én nem láttam ilyet. Persze lehet hogy nem úgy használom még ahogy kellene, de még a win8-as 4magos Intel procimnál is tud torpanni a böngésző, tehát ez van
Még arra leszek kíváncsi mennyi kompatibilitási probléma lesz játékokkal, alkalmazásokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Eladó iPad 10.9 (2022)
- Eladó iPad 9th Generation + tok + digitális toll (nem Apple Pencil) kitűnő állapotban
- iPad 10 64GB Wifi Karcmentes/2026.07.24.Apple Gar./Akku 100%/p4436
- Bomba ár! HP Elite X2 1012 G2 i5-7300U I 8GB I 256SSD I 12" 2K+ Touch I CAM I W11 I Gari
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD 750GB HDD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN ZM-T7 Chieftec 400W
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 1TBSSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad T480, T580, P51s, P52s, T480s belső akkumulátor eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest