- Micro Four Thirds
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bejelentette az Arc A sorozat nyugdíjazását az Intel
- Milyen videókártyát?
- Videós, mozgóképes topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Steam Deck
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
LámaZ
addikt
válasz
Crytek #27770 üzenetére
Milliószor elmondtam: a Dolphin a legjobb droidos böngésző, melynek van egy kieg.-je: Desktop Toggle.
Egyébként, a honlapok alján, tetején is szokott lenni váltógomb.Más:
Vettem - mit vettem? már meg is kaptam! - egy Allwinner A13-as Q88 modellnevű tabletet 70$-ért (rootolt). Nem egy csodamasina, de sok mindenre jó. A wifi sebességnél 54-74 Mpbs-et ír ki, de a honlapok elég lassan töltődnek be. A CPU-ja 1000 MHz-en ketyeg. Néztem pár wifi-gyorsító appot, de kamu az egész. Az egyik azt hazudja, hogy 74 kBps a netsebesség, arról gyorsítana fel a normálra. Mit tehetnék még a jó ügy érdekében?
Ui.:
Ez az überolcsó tab a csak netező, emailező nagyinak, gyerkőcöknek szerintem ideális. A skype-ot még nem próbáltam ki rajta, de mennie kell, elvileg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- Gamer laptop felvásárlás Magas áron, gyorsan és egyszerűen!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest