- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen házat vegyek?
- Intel találgatós topik
- Elkészült a PCI Express 7.0-s szabvány
- Milyen alaplapot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Azonnali processzoros kérdések órája
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovacspityu2
tag
válasz
bpmcwap #27258 üzenetére
Akkor csak szerencsém volt, hogy pont jókor rendeltem. Amúgy cseszegettem őket, hogy 2 napon belül legyen Dispatch (postára adva). Bár szerintem ez őket marhára nem érdekli. Lehet, hogy egyszerre érkezett a raktár feltöltés és abból kaptunk. Azóta rendeltem egy Cube U30gt-t is és az is 2 napon belül postázva lett és már a hajóban jön kis hazánk felé. 2-3 nap és itt lesz. Most már csak a vámolás gyorsulhatna fel kicsit.
Ezen a slate-droid oldalon szépen vesézgetik a tabletet és próbálják minél kompatibilisebbé tenni a vasat a szoftverrel. Nagyon felpörögtek az események. Mire megkapjuk, lesz hozzá megbízható, stabil custom rom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest