- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Házimozi belépő szinten
- Plazma TV topic
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topik
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
lumpen_stex #1474 üzenetére
Azért, mert 600mhz gyárilag a Milestone, nálam csak 550-en megy, mert elég, így is piszok gyors, és az akku idő is valamivel több. Ennek ellenére barátságosabban fut. A darabosságot úgy értsd, hogy az én játékmenetem folytonosabb, ha így jobban érted.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
philoxenia #1469 üzenetére
WiFi routert alapesetben nem tudsz magaddal vinni. Mobil hotspotot igen, de az olyan, mintha beépítve lenne a 3G, csak vinned kell mellég egy külön kütyüt. Majdnem ugyan az, mint stick, csak valamivel kényelmesebb, elegánsabb. Mobilnet sincs mindenhol, így valóban nem korlátlan, de a szolgáltatók lefedettsége akár az országot, de akár a világot tekintve is magasan a WiFi-vel való lefedettség felé tornyosul (jah, már a Himaláján is...).
"amihez konkrét hálózat kell...../T-Mobilos, Telenoros stb..../ ennyi erővel...."
Az Android elsősorban telefonra készült operációs rendszer, és a Google a szolgáltatón keresztüli készülékvásárlást szorgalmazza (még ha ezt itthon nem is látni), ezért kizárni ezeket a partnereket lehetetlen.Tudtommal adott modellekre licenszelhető az Android, a Markettel együtt, vagy ugyebár külön is. Linkelnék, de jelenleg nem tudok.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
philoxenia #1467 üzenetére
Market hivatalosan akkor lenne, ha a Google engedélyezné. A BluePanther elvileg támogatja (majd valamikor) a ZTE MF100-at, ezért lehet rajta Market. Én nem adnék olyanra Marketet, amibe sticket kell dugni a mobilitáshoz...
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
lumpen_stex #1445 üzenetére
Érdekes, nálam nem ennyire darabos a játék, pedig csak 550Mhz ketyek, Hogy is van ez?
Amúgy te szeretsz joystickot magaddal hordozgatni? Mert én rohadtul nem. -
z0d1AK
nagyúr
válasz
lumpen_stex #1442 üzenetére
Szolj ha debrecenben jarsz, megnezheted, h milyen sebesseggel is megy a tab. Egyebirant a memoria arra kell, hogy allando task kill nelkul is minden gyorsan fusson.
Multkor a modern combat: sandstormmal jatszottam. Probald ki, rajossz, mire kell a jo kijelzo (ez persze csak az egyik ok). -
z0d1AK
nagyúr
Elérhető a Creative ZiiO.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
lumpen_stex #1430 üzenetére
Csak hogy összességében az kevés. Én sebesség alatt nem a CPU órajeléről beszéltem, hanem összességében. Valamit meg akarok nyitni, már el is indul. Mozdítok egy lágyat az ujjammal, már gördül is. Nálam egy 256MB-os rezisztív kijelzős tablet sebességben, komfortban labdába sem rúghat úgy igazándiból.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
lumpen_stex #1424 üzenetére
"nem. az android egy virtualis felületet ad, igy tök mindegy milyen hw van alatta"
Ez alapján ugyan olyan sebességgel megy minden, függetlenül a processzortól, memóriától, és minden egyébtől. Ezzel csak az a baj, hogy nem így van.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
lumpen_stex #1421 üzenetére
Akkor miért nem így van?
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
lumpen_stex #1418 üzenetére
Ez nem igaz. Ez alapján a 100$-os Eken ugyan olyan sebességen fut, mint a Galaxy Tab?
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
lumpen_stex #1414 üzenetére
Éppen ez a hátránya is az Androidnak, hogy ahány gép, annyi konfig. Ezért nem olyan villám gyors, mint az iOS, amit csak 3-4 gépre kell csiszolni.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
lumpen_stex #1407 üzenetére
Hehe, ezt mondod úgy, hogy a világ minden táján továbbra is viszik az iPad-et, mint a cukrot?
-
z0d1AK
nagyúr
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
philoxenia #1395 üzenetére
Drága, drága, de én nagyon fenem rá a fogam. Akármilyen cucc is kerül a kezeim közé, valahogy sehogyan sem tudom felfedezni azt bennük, mint amit a Tabban. Mindezt úgy, hogy magát a Samsungot nem csípem.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
philoxenia #1384 üzenetére
Nem csak belőlem áll a felhasználók tábora. De ennek ellenére sem biztos, hogy én is nekifognék több napi utána olvasgatás nélkül
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
lumpen_stex #1378 üzenetére
Azért nem hiszem, hogy az átlag felhasználóknak ajánlgatni kell.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
lumpen_stex #1379 üzenetére
0MB felhasználó által felhasználható beépített memória.
A fenti kis variációk amiket írtam, közvetlenül a Huawei tollából lett másolva.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
Balinov #1376 üzenetére
Ha jól látom, két helyen van szó a tárhelyről:
"Storage: microSD card slot"
"Storage: Storage upgradeable to 32GB with a microSD card"Azt nem írja kifejezetten, hogy 0, de azt sem, hogy van bármennyi is. Szóval ez a 0-s modell lesz. Az kérdés számomra, hogy 2.1-el hogy a fenébe lehet erre akkor alkalmazást telepíteni, ha nincs beépített memória.
Egyébként az 1GHz-s processzor is jó, de nem sok hozzá a 256MB ram.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
Balinov #1372 üzenetére
Mekkora? Ennek 0!
Elég szarul csinálta a Huawei, a következő opciók választhatóak a disztribútorok számára:3G+WiFi,0GB+768MHz processor
3G+WiFi,4GB+768MHz processor
3G+WiFi,8GB+1GHz processor
3G+WiFi,16GB+Capacitive screen+1GHzprocessorEgyébként az angol Expansysnál nincs még Market rajta, tudtommal tegnap kapta meg a Huawei arra az engedélyt, hogy feltegyék rá a Marketet. E mellett az Expansys az alap modellt árulják. Így már nem biztos, hogy annyira szerencsés.
A fullos modell jó lenne, csak annak húzós az ára.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
lumpen_stex #1359 üzenetére
Azért mostanában nem is igazán lesz nyári félárnyékos teszt még egy ideig.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
lumpen_stex #1343 üzenetére
"4G". Hmm, látom, tényleg én néztem be. Ilyen az éjszakázás.
(#1344) mumk: Nem rossz, elég gyors. Android alatt a két gomb nem pont úgy van kiosztva, ahogy gondolná az ember, de abszolút használható. Tetszik a készülék.
3G verzió egyelőre nem lesz, majd valamikor talán jövőre. -
z0d1AK
nagyúr
válasz
lumpen_stex #1341 üzenetére
B= Byte, b=bit.
Ha 4-es van bármelyik előtt, akkor hogy jön ki 500MB? -
z0d1AK
nagyúr
válasz
kergemokus #1338 üzenetére
Maga a 4GB ROM nem tűnik rossznak.
Azt hiszem, hogy kinyilváníthatjuk, hogy a Telechip lett a kínaiak Snapdragonja. -
z0d1AK
nagyúr
Kis infófröccs így az estére:
ViewSonic ViewPad , jövőhét végétől vásárolható, 129900 forint az ajánlott végfelhasználói ár. -
z0d1AK
nagyúr
válasz
lumpen_stex #1323 üzenetére
Az Archos nagyjából bő 1 év elteltével frissíti a palettát, míg a HTC-nek fél év sem kell. Szimpla üzletpolitika az, hogy a régi készülékeket a HTC kevésbé frissíti (Lásd, a Tattoo elmúlt egy éves, még sincs 1.6-nál újabb), hogy az újabbakat eltudja adni.
Példaként a Samsung is itt állhat, aki ugyan csak megdobta az eladásait a Galaxy S-el. A Spica-t iszonyat sokan vitték, mégse frissítették 2.2-re, mert akkor a Galaxy 3 nem fogyna úgy. -
z0d1AK
nagyúr
válasz
philoxenia #1321 üzenetére
Van új a nap alatt. Hogy én ezt eddig miért nem raktam fel a droidra?
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
philoxenia #1319 üzenetére
Igen, de a hivatalos 2.2-höz képest a 2.1 is korábbi verzió, a különbségeket nem is nézve (flash)
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
lumpen_stex #1312 üzenetére
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
lumpen_stex #1305 üzenetére
Magát az egész módszert nem ismerem.
Más: Itt van a kezemben a ViewPad10! Nem kapcsolom még be, várom, hogy bemelegedjen a téli időjárásból.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
lumpen_stex #1303 üzenetére
Slatedroidon nézelődnék, de nagyon nem megy.
Erről a jtag-ról mit lehet tudni? -
z0d1AK
nagyúr
Érkezett most hozzám egy ugyan olyan Eken M001, mint ami a nyáron már volt. Kicsit megfeküdt, ROM csere közben kiesett a microSD az átalakítóból.
Újra lehet ezt valahogy éleszteni? -
z0d1AK
nagyúr
válasz
lumpen_stex #1283 üzenetére
Mint errol mar szo volt, az android megy ket magon, olvass vissza.
De hogy ujat mondjak, az nvidia tegra 2 is ketmagos, es nem egy eszkozben van benne. -
z0d1AK
nagyúr
ViewSonic ViewPad 10 itt van az országban, szerdán kapom a teszt darabot, 160 ezer forint, a 7"-os később érkezik, az várhatóan 130 ezer forint lesz.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
lumpen_stex #1277 üzenetére
És az 1.1GHz-es Archos 9 PC tableten hogy menne ez? Mert ugye alapesetben a Win-es tabletről volt szó, nem fullos, többmagos asztaliról.
Win 7-es tablet meg egyelőre nincs, és nem is lesz 1kg alatt, min 6 óra üzemidővel (használat közben), hűtés nélkül. Persze mindezt 250 alatt...
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
lumpen_stex #1269 üzenetére
És van 7-10 órás Win 7 tablet, amit bárhogyan tarthatsz, mert nem takarod el a hűtőnyílást?
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
babosmiki #1241 üzenetére
Elöljáróban annyit, hogy csodát ne várjunk el tőle véleményem szerint. Viszont ha jól teljesít, lehet, hogy vissza sem adom a teszt darabot, hanem megtartom magamnak.
De ahhoz hoznia kellene nagyjából az Archos 70 teljesítményét, mert egyébként nem éri meg a különbözetet a 3G és a GPS. -
z0d1AK
nagyúr
Nah, az már más.
Egyébként nem tudom, hogy mi okozza ezt a gondot, viszont az kétségtelen, hogy kevesebb a létjogosultsága 1.6-al. Bár a Win 7 Home Premium sokat dob a latba. Igazából nekem az a bajom a PC tabletekkel, hogy 3-4 óránál egyik sem bírja tovább, általában elérik az 1kg-os súlyt, és még az sem mindegy hogy tartom őket, hiszen hűtést igényelnek. Így azért nem a legszerencsésebb a dolog. -
z0d1AK
nagyúr
Elindult a NotionInk Adam oldala, bár még elég fejlesztés alatt van. Abban viszont biztos vagyok, hogy hiába indiai, és "névtelen", legalább olyan drága lesz, mint amennyi ideje csinálják...
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
upszilon #1215 üzenetére
Szó nem volt személyeskedésről. Egyszerűen nem fogom fel, hogy miért szeretsz "érdekes", és androidot kezelők számára érthetetlen kérdéseket feltenni olyan eszközökkel kapcsolatban, amelyek számodra használhatatlanok.
Én is rühellem a notebookokat, nem is igazán szoktam notis hírt, tesztet olvasni, topicot meg még úgysem.Nem probléma, csak néha nekem fájnak azok a buta kérdések, melyeket fel tudsz tenni.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
upszilon #1206 üzenetére
Akkor mi a jó fenét keresel amúgy itt? Amúgy akkor komolyan, használtál már androidos eszközt 2 percnél tovább?
(#1209) harry: A legtöbb androidos készüléken lelehet egy gombnyomással kapcsolni a kijelzőt, legyen az tablet, vagy telefon. Általában a bekapcsológomb rövid lenyomása szolgál erre a célra, de van, hogy más gomb. Egyébként beállítható az is, hogy mennyi inaktivitási idő után kapcsoljon le magától.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
lumpen_stex #1200 üzenetére
Szerinted miért nincs az Archos gépein, a Toshiba Folio-n Market?
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
lumpen_stex #1196 üzenetére
Akkor tudjál arról, hogy az OHA azokra a készülékekre engedélyezi az Android Market-et, melyben beépítve megtalálható a WiFi, 3G, GPS. És még emellett megad jó néhány egyéb feltételt is.
Ha a tiedben nincs meg ez a három, akkor az OHA engedélye nélkül hogyan lehet rajta a Market jogtisztán? -
z0d1AK
nagyúr
válasz
lumpen_stex #1194 üzenetére
A Marketes dolgot simán mellőzheted is, mivel akár törölhető volna, az alapján, hogy a Prohardver! alapelvei tiltják a warez tevékenységet.
-
z0d1AK
nagyúr
Sajnos nem lett kiemelt, de azért már olvashatjátok az Archos 70 tesztjét.
-
z0d1AK
nagyúr
Írok reggel egy mailt a forgalmazónak, kíváncsi vagyok, mit írnak majd vissza, már ha a 20. mail után kapok egyáltalán választ, merthogy eddig még olyan sem volt. Egyébként specifikációját tekintve semmivel sem különb a kínai eszközöknél, attól eltekintve, hogy erre ráragasztotta egy kék párduc márkajelzést.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
JANI666 #1129 üzenetére
Azért nem lehet sok helyen tapogatni, mert nincs is sok választék. Mit lehet most kapni? Samsung Galaxy Tab, mely egy-két helyen megtapogatható, Toshiba Folio, mely megint egy-két helyen van csak kirakva. Ezen kívül jelenleg készletről mit kapsz? Kínaiakat ugyebár nem hoznak be az országba, más meg nincs. Archos érkezik, ViewSonic érkezik, Bluethunder készül/érkezik, tehát nem nagyon van más.
iPad-et ne keress Magyarországon kiállítva. Hivatalosan nem forgalmazott készülék, minden üzlet, aki árulja, külföldről rendelni (bár ez nem teljesen igaz, a Motoker elkezdte forgalmazni őket a napokban).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest