- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- ASUS notebook topic
- Powerbank topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ipari mennyiségű szuperszámítógéppel dagasztaná az AI lufit az USA
- Milyen házat vegyek?
- Frissítettél? Lehet, hogy ezért tűnt el egy funkció a VGA-dról!
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
-
tybsen
addikt
válasz
gyuszmó
üzenetére
Persze leginkább az a meghatározó, nem olvastam a legelső hozzászólást, hogy hol akarod használni.
7-8" útközben sokkal praktikusabb persze.
Annak idejen en pl. egy 7" p1000 galaxy tabot használtam a céges telefon mellett privat mindenesként, telefonálni is alkalmas volt, imádtam. Volt később egy ipad minim is de az már kevésbé volt kompakt, persze még hurcolható volt, de a 7 nekem jobban bejött. Mindenki megbámult mert akkoriban keveseknek volt nagy telefonja, talán 4" körül volt az átlag. De 7" befért a nadrág hátsó zsebébe is
később volt 6,44" sony is de az meg telefonnak túl nagy volt tabletnek meg kicsi.Most útközben 5,5 plusz a táskámban van a 10" tablet ha lenne valami illetve itthon pedig szintén kényelmesebb ez a 10, de ezzel biztosan nem tomegkozlekednék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- PlayStation 5
- GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
- Android játékok topikja
- ASUS notebook topic
- Fotók, videók mobillal
- Powerbank topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Annak idejen en pl. egy 7" p1000 galaxy tabot használtam a céges telefon mellett privat mindenesként, telefonálni is alkalmas volt, imádtam. Volt később egy ipad minim is de az már kevésbé volt kompakt, persze még hurcolható volt, de a 7 nekem jobban bejött. Mindenki megbámult mert akkoriban keveseknek volt nagy telefonja, talán 4" körül volt az átlag. De 7" befért a nadrág hátsó zsebébe is
később volt 6,44" sony is de az meg telefonnak túl nagy volt tabletnek meg kicsi.
Dr.NX