Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • cocka

    veterán

    Sziasztok!

    Az RTL Most csak weben és Androidon érhető el? Mert nálam Androidon hót darabos a lejátszás, hogy lehet ezt "darabmentesíteni"?

    Úgy néz ki, mintha 15 fps lenne az egész, holott minimum 25 kéne legyen. És szemrontó nézni.

    Az AFRd felrakása után sem változik semmi. Eleve 50 Hz-re állítottam a monitort. Ha 60 Hz-re állítom, akkor a menüben finomabbak a mozgások, de mikor indul egy videó az RTL Moston átállítja 50 Hz-re és ugyanolyan darabos, mint AFRd nélkül.

    De ugyanezt a darabosságot tapasztalom a Horizon Go-ban is.

    Kodi plugin meg nekem folyamatosan kilépeget a lejátszás kellős közepén vagy ha nincs éppen kiléphetnékje, akkor mondjuk a videó kétharmadában már nincs hang csak kép. Teljesen lutri, hogy végigmegy-e egy video gond nélkül.

    S912-es 3 giga ram, tárhely 16 giga, de még csak tele sincs, alig van rajta pár app, hűtés is megy rá, 5 GHz-es wifin jön a manna. Próbáljam meg etherneten vagy ugyanez a darabos kaka lesz tök mindegy mit csinálok Androidon?

    CoreELEC-et meg nem akarok rátenni, mert egyrészt macerás a tűvel hülyéskedni, másrészt használok pár Android appot rajta, ami nem videos app. Másrészt tudtommal arra nincs Horizon Go se.

    Igazából az érdekelne, hogy a forrás ilyen trágya és mindegy hol játszom le darabos lesz vagy csak az Androidon ilyen xar? És ha esetleg weben játszanám le, ott kevésbé lenne dirib-darab?

Új hozzászólás Aktív témák