Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • axlfsi

    veterán

    Koszi mindenkinek a tippeket! :R

    Ahogy blakey kollega is irta; alapvetoen talan a legjobb megoldas meg mindig egy izmos(abb) vason, Android rendszer, hogy a Netflix, HBO GO, Amazon, esatobbi, nativan, hibatlanul elfusson ... ÉS, amikor valamilyen sajat, 4k (vagy akarmilyen) NAS-on tarolt tartalmat neznek "a nagy konyvtarbol", akkor arra meghivom a KODI-t, ami pikk-pakk elindul egy gombnyomasra.

    Ez most nalam gyonyoruen mukodik egy Andoid TV-n (Sony XH9096), de egy projektorhoz is keresek hasonloan jo, alternativ megoldast.

    Ugyan uton van egy X96 Max Plus, de mar most latom (sejtem), hogy a VOD szolgaltatasok nem lesznek kompromisszummentesek (sajnos) ... ugyanakkor - a fene sem tudja - egy projektornak nem is kell a 4k-s steraming media ... (jelen esetben is csak fullHD a kivetetites).

    Na, meglatjuk mire lesz eleg ez a X96 Max Plus, de mar igyekszem felkeszulni arra az eshetosegre, ha elengednem inkabb es beruhaznek egy picit dragabb eszkozbe...

    NVidia Shiled TV Pro jopofa, de az mar kicsit a lo tuloldala (nekem legalabbis), mert 80+ ezret mar nem koltenek ra, annyit most nem er (es egy projektoros tartalomfogyasztas talan sose nem is fog, ... ha ertitek, mire gondolok).

    Pillanatnyilag a projektorhoz egy ASUSTOR AS6202T van csatlakoztatva HDMI-n, Kodi - habar trukkozni kell (par eve mar kivettek a disztrokbol) - telepitheto es fut szepen, lejatszik mindent (de a Netflix es HBO GO szolgaltatasokat nem konfiguraltam meg...).

    Szerk.: ODROID N2 ugy latom mar sok helyen discontinued statusban van, nem is kaphato mar sok helyen, ... talan az ODROID N2 Plus jo lehet, mint az utodja, de meg nem astam bele magamat.

    [ Szerkesztve ]

    ˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜

Új hozzászólás Aktív témák